Toata gama Infiniti va fi redenumita din 2013

Toata gama Infiniti va fi redenumita din 2013
Producatorul nipon Infiniti a anuntat recent ca din 2013 isi va redenumi toata gama de modele. Astfel, de anul viitor, SUV-urile comercializate in Europa nu vor mai folosi numele FX si EX. Acelasi lucru va fi valabil si pentru G, nume folosit in cazul sedanurilor, coupe-urilor si decapotabilelor produse de Infiniti.
Distribuie pe Facebook

Modelele vor fi rebotezate cu literele Q si QX, la care se vor adauga cifre. Primul model care va respecta noua strategie este Q50, un sedan sport al carui debut este asteptat in luna ianuarie a anului 2013, cu prilejul Salonului Auto de la Detroit.

Tot incepand cu 2013, actualul Infiniti M se va numi Q70, in timp ce noua generatie G coupe si cabrio va primi numele Q60. Actualul QX, cel mai mare SUV al constructorului auto nipon, va deveni QX80, iar FX se va transforma in QX70.

Infiniti a explicat ca a luat decizia de a face acesta schimbare din dorinta de a inspira coeziune si claritate pentru intreaga sa gama de autovehicule. Schimbarea are legatura si cu primul model din istoria Infiniti, celebrul Q45, lansat in urma cu 23 de ani.

Toata gama Infiniti va fi redenumita din 2013

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Decembrie 2012