Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca a primit de 15 ori mai multe comezi decat estimase

  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare anunta ca a primit de 15 ori mai multe comezi decat estimase
  • Durata de livrare a noii masini se ridica chiar si la cinci luni
Distribuie pe Facebook

Durata de livrare a noii masini se ridica, cel putin in momentul de fata, chiar si la cinci luni.

Lansata oficial la mijlocul lui aprilie, cea mai recenta generatie a Toyotei Harrier este un real succes pe piata din Japonia, compania producatoare dezvaluind recent ca numarul comenzilor primite in prima luna se ridica la 45.000. De peste 15 ori mai mult decat se estimase.

O vestea precum aceasta are insa si parti mai putin placute - in special pentru clienti, care trebuie aparent sa astepte pana la 20 de saptamani pentru a primi cheile masinii comandate.

Toyota Harrier

Asamblata pe platforma TNGA-K, folosita inclusiv de actualul RAV4, cea mai recenta generatie a Toyotei Harrier este disponibila pe piata din Japonia in doua variante de motorizare. Mai precis, compania producatoare a pregatit atat un benzinar de doi litri si aproximativ 171 CP...

... cat si un sistem de propulsie hibrid care combina un benzinar aspirat de 2.5 litri si un motor electric pentru 218 CP, dupa cum se arata in fisa cu specificatii tehnice a masinii respective.

Cea mai recenta generatie a Toyotei Harrier beneficiaza in standard de o cutie cu variatie continua, oficialii companiei producatoare pregatind, in schimb, atat un sistem de tractiune fata, cat si un sistem de tractiune integrala. Indiferent de unitatea aleasa de client.

Toyota Harrier

Toyota Harrier

Toyota Harrier

Toyota Harrier

Toyota Harrier

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Toyota Harrier
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2020