Toata lumea se intreaba ce a fost in capul lor, insa sefilor BMW nu prea le pasa: vor sa fure ideea rivalilor de la Audi

  • BMW ar putea lansa anul viitor un nou Seria 3
  • Este vorba despre o versiune M340d
  • Modelul in cauza ar oferi un diesel de 326 CP
Distribuie pe Facebook

Primele informatii neoficiale despre masina pe care bavarezii ar putea-o lansa in cursul anului viitor au aparut pe internet.

Lansata cu surle si trambite chiar la sfarsitul acestei primaveri, cea mai recenta generatie a modelului Audi S4 a starnit un val de controverse in lumea auto. Motivul?

Propulsorul instalat sub capota, evident: un V6 diesel cu capacitatea cilindrica de trei litri si puterea maxima de 347 de cai.

Cu toate ca nu a reusit sa ii convinga si pe fanii marcii cu patru cercuri, ideea rivalilor din Ingolstandt i-a facut pe sefii BMW sa ia in calcul introducerea unui nou Seria 3.

Vorbim, mai precis, despre un M340d oferit in premiera absoluta, a carei prezentare oficiala ar putea avea loc in 2020.

Daca informatiile obtinute de publicatia BMWBlog se dovedesc a fi adevarate, viitorul model al bavarezilor va gazdui in compartimentul motor unitatea I6 de pe X3 M40d.

Acompaniata de o capacitate cilindrica de trei litri si un sistem de supraalimentare cu doua turbine, aceasta dezvolta 326 CP.

Spre dezamagirea consumatorilor de sedanuri insa, primul BMW M340d din istorie va fi comercializat exclusiv in versiunea de caroserie Touring, mai spune sursa citata anterior.

In plus, daca mai era nevoie de precizat, alternativa bavarezilor la noul Audi S4 va beneficia de tractiune integrala in standard.

La fel se intampla si cu modelul M340i (foto), in continuare cel mai potent Seria 3 al momentului, multumita benzinarului de trei litri care livreaza ambelor punti 382 de cai.

BMW M340i xDrive

BMW M340i xDrive

BMW M340i xDrive

BMW M340i xDrive

BMW M340i xDrive

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW M340i xDrive
mai multe