Tocmai lansata, versiunea improspatata a Nissan-ului Pathfinder vine cu mai multi cai putere si mici schimbari estetice

Tocmai lansata, versiunea improspatata a Nissan-ului Pathfinder vine cu mai multi cai putere si mici schimbari estetice
  • Nissan a lansat versiunea improspatata a SUV-ului Pathfinder
  • Aceasa vine cu un motor mai puternic si mici schimbari exterioare
  • Facelift-ul va fi lansat oficial in luna Septembrie
Distribuie pe Facebook

Nissan a prezentat azi o varianta imbunatatita a modelului Pathfinder, care vine cu un look ceva mai agresiv si un motor mai puternic.

Actuala generatie a modelului Pathfinder a debutat in anul 2013, si exact ca si cea dinaintea ei, a trecut de la configuratia clasica a SUV-urilor "body-on-frame", la designul unibody. Aceasta impartaseste aceeasi platforma cu alte modele precum Infinii QX60, Nissan Altima, Maxima, Murano si Quest.

Facelift-ul 2017 vine cu putine schimbari in comparatie cu modelul 2016, dar cele mai notabile dintre ele sunt noile design-uri pentru faruri, stopuri, lumini de ceata si de zi, noua grila sau o capota ceva mai proeminenta.

2017 Nissan Pathfinder

In ceea ce priveste detaliile tehnice, noua versiune a SUV-ului japonez are noi sisteme de siguranta, o suspensie mai rigida, o directie imbunatatita si acelasi sistem de tractiune integrala cu care Nissan ne-a obisnuit in ultimii ani.

Pathfinder-ul este propulsat de motorul de 3.5 litri V6, care desi nu a suferit modificari majore de design, a primit cateva piese noi. Acesta foloseste acum injectie directa si multumita unui coeficient de frecare mai mic, masina consuma la fel de putin ca si varianta 2016. Toate acestea sunt de ajuns ca SUV-ul sa dezvolte 284 de cai putere si 351 de Nm cuplu, iar capacitatea de remorcare sa creasca la 2.7 tone.

2017 Nissan Pathfinder2017 Nissan Pathfinder

Daca am vorbit pana acum de exterior si de detaliile tehnie, sa continuam cu interiorul. Aici, Pathfinder-ul facelift a primit o noua consola cu un display touchscreen mai mare, de 8 inchi, si cu sistemul NissanConnect incorporat.

2017 Nissan Pathfinder

Modelul va fi lansat oficial in luna Septembrie, atunci cand vom afla si pretul, despre care constructorul japonez spune ca va fi apropiat de cel al versiunii din 2016.

2017 Nissan Pathfinder

2017 Nissan Pathfinder

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze 2017 Nissan Pathfinder
mai multe