Tokyo 2009: Toyota Prius - Masina anului!

Tokyo 2009: Toyota Prius - Masina anului!
In ultimii 30 de ani, Japonia a tot oferit premiul "Masina anului" in cadrul salonului auto. Cum era de asteptat, nici anul acesta nu s-au lasat mai prejos. Mai bine de 60 de membri ai juriului au deliberat, iar astazi o singura masina pasese mandra, cu coroana pe capota, pe strazi.
Distribuie pe Facebook
Este vorba despre Toyota Prius, care in acest an s-a distantat foarte putin de rivala acerba Honda Insight. Dupa cum se poate observa, s-a pastrat "trendul" masinilor eco-friendly. Printre castigatori se mai numara noului Volkswagen Golf - Import Car of the Year, Mitsubishi i-MiEV - Masina cu cea mai avansata tehnologie si Nissan Fairlady Z, cu premiul la categoria "Cea mai distractiva masina". In fine, au trecut emotiile odata cu decernarea premiului "Masina cea mai valoroasa". Cui? Subaru Legacy a luat cupa, bineinteles.

Pentru a marca cea de-a 30-a aniversare, la Tokyo Motor Show a avut loc o prezentare a tuturor castigatorilor din trecut, pe un ecran imens. Prima pe lista a fost familia Mazda Hatch Back in 3 usi (1980-1981), pe ultimul loc regasindu-se castigatoarea anului 2008, Toyota IQ. Am inclus in galeria foto toti castigatorii.


Acum ca s-a aflat numele "campioanei" anului 2009, dorim pareri obiective. Ce masina merita premiul "Car of the Year 2009 - Tokyo Motor Show" ?

In galeria foto, toti castigatorii - din 1980 pana astazi.


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Castigatori Tokyo Motor Show - 1980 - 2009
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Octombrie 2009