Tot ce trebuie sa stii despre MINI Cooper Convertible. Plus GALERIE FOTO si VIDEO

Tot ce trebuie sa stii despre MINI Cooper Convertible. Plus GALERIE FOTO si VIDEO
  • MINI a publicat primele informatii si fotografii oficiale ale noului Cooper Convertible
  • Decapotabila britanica va fi disponibila initial in doar trei versiuni de motorizare
  • Cea mai puternica optiune ofera un total de 192 de cai putere si 280 de Newton-Metri
Distribuie pe Facebook

Britanicii de la MINI au publicat in cursul acestei dimineti primele informatii si fotografii oficiale ale noului Cooper Convertible.

Programata sa debuteze in fata publicului larg chiar la sfarsitul acestei saptamani, atunci cand Salonul Auto de la Tokyo isi va deschide intr-un final portile, cea de-a treia generatie a popularei decapotabile de clasa mini se remarca printr-un design cochet, ce imbina cu succes curentul clasic cu cel modern.

Grila frontala de dimensiuni generoase, incastrata de elemente cromate, blocurile optice echipate cu tehnologia LED sau acoperisul din material textil capabil sa se faca nevazut in numai 18 secunde se numara printre principalele atractii ale exteriorului, pe cand interiorul ne intampina alaturi de multiple tehnologii de ultima ora - precum avertizarea de coliziune si de pietoni, cu functie de franare initiala, daca vrei.

MINI Cooper ConvertibleMINI Cooper Convertible

MINI Cooper Convertible

Tot la capitolul tehnologii putem trece in revista, de asemenea, si urmatoarele dotari, respectiv echipamente: Head-Up Display; Parking Assistant, Driving Assistant cu tempomat activ bazat pe camera video; asistent pentru faza lunga; detectare a indicatoarelor rutiere pentru limitare de viteza si depasire interzisa; camera pentru mers inapoi.

Acum, in ceea ce priveste gama de motorizari, momentul lansarii va prinde noul MINI Cooper Convertible alaturi de doar trei unitati de propulsie, dintre care doua pe benzina si una singura pe motorina. In prima dintre cele doua situatii, batalia se va da intre un 1.5 turbo in trei cilindri si de 136 cai putere, respectiv un 2.0 turbo in patru cilindri si cu 192 cai putere sub capota.

In cel de-al doilea caz, acea singura optiune este reprezentata, intamplator sau nu, tot de un 1.5 turbo(diesel) in trei cilindri, dar cu 116 cai putere si pana la 300 de Newton-Metri in dreptul valorilor maxime. In toate situatiile expuse, motorul poate fi acompaniat atat de o cutie manuala, cat si de o transmisie automata.

Ulterior, cea de-a treia generatie a popularei decapotabile de clasa mini, care va putea fi admirata pentru prima oara in piele si textile chiar la sfarsitul acestei saptamani, atunci cand Salonul Auto de la Tokyo isi va deschide intr-un final portile, se va alege si cu un benzinar turbo de 231 CP, respectiv un turbodiesel cu 170 CP sub capota.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (198) Poze MINI Cooper Convertible
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Octombrie 2015