Toti cred ca-i o noua generatie, dar de fapt vorbim de un FACELIFT. Acesta este noul AUDI Q7

  • A primit un facelift substantial
  • Interior preluat aproape in totalitate de pe Q8
  • Disponibil momentan numai cu motor diesel de 3.0 litri
Distribuie pe Facebook

Audi Q7 a primit un bine-meritat facelift. Imbunatatirile sunt destul de insemnate, atat estetice cat si tehnice, printre acestea din urma numarandu-se inclusiv o directie integrala si motorizari mai performante.

Dupa ce a improspatat gama de modele S cu noile S4, S5, S6, S7, SQ5 si cel mai recent cu SQ8, constructorul german de automobile prezinta acum facelift-ul primit de SUV-ul Q7. Un facelift care face cat o noua generatie, in contextul in care vorbim de imbunatatiri destul de importante si vizibile.

Audi Q7 facelift

Spre exemplu, grila frontala vine acum cu elemente pozitionate vertical si accesorii cromate, prizele de aer au crescut in dimensiuni, spoiler-ul fata a fost si el restilizat, la fel si difuzorul de aer, farurile pot fi comandate si in versiunea HD Matrix LED, stopurile sunt acum unite de o banda cromata iar terminatiile sistemului de evacuare au o forma diferita.

Audi Q7 facelift

Lungimea masinii a crescut cu 11 milimetri comparativ cu modelul actual, masurand acum 5063 mm. Asta inseamna, in primul rand, mai mult spatiu pentru pasageri dar si un portbagaj mai incapator. Volumul de incarcare al acestuia variaza intre 865 si 2050 de litri, in functie de pozitia banchetei. Asa cum ii sta bine unui SUV premium, portbagajul are deschidere electrica standard.

Audi Q7 facelift

Habitaclul a primit si el cateva imbunatatiri, cele mai multe preluate de la Q8. Avem un display generos pentru sistemul de infotainment, un altul de dimensiuni mai mici pentru climatizare, al treilea ecran este pentru instrumentarul de bord (standard) si optional clientii pot opta si pentru un Head-Up Display.

Audi Q7 facelift

Ca si pana acum, pachetul S Line pune accentul pe sportivitate cu un splitter pentru bara fata, o suspensie mai rigida, garda la sol cu 15 milimetri mai mica si cateva elemente sportive pentru interior.

Audi Q7 facelift

Pentru inceput, Audi Q7 facelift este disponibil alaturi de o motorizare diesel de 3.0 litri, cu sistem mild-hybrid si doua configuratii de putere: 231 sau 286 CP. Transmisia automata cu opt trepte si tractiunea integrala quattro sunt singurele optiuni disponibile.

Ulterior isi va face aparitia in gama si un motor pe benzina, de 3.0 litri cu 340 CP, dar si un sistem de propulsie plug-in hybrid.

Audi Q7 facelift

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, Q7 facelift poate fi echipat si cu directie integrala pentru un plus de manevrabilitate la viteze mici si mai multa manevrabilitate la viteze mari. Optional, SUV-ul german ofera bare stabilizatoare active si o suspensie pneumatica.

Constructorul din Ingolstadt urmeaza sa lanseze versiunea imbunatatita a lui Q7 pe Batranul Continent la jumatatea lunii septembrie.

Audi Q7 facelift

Audi Q7 facelift

Audi Q7 facelift

Audi Q7 facelift

Audi Q7 facelift

Audi Q7 facelift

Audi Q7 facelift

Audi Q7 facelift

Audi Q7 facelift

Audi Q7 facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Audi Q7 facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Iunie 2019