Totul porneste de la cateva bucati de metal. Uite cum se fabrica, cap-coada, noua Honda Civic!

Totul porneste de la cateva bucati de metal. Uite cum se fabrica, cap-coada, noua Honda Civic!
  • Noua Honda Civic a debutat la sfarsitul saptamanii trecute
  • Hatch-ul japonez ofera un design similar modelului american
  • Clientii vor avea la dispozitie doua benzinare si un diesel
Distribuie pe Facebook

Japonezii de la Honda au publicat in cursul acestei dimineti un material video lung de aproximativ 15 minute, prin intermediul caruia ne arata cele mai importante momente din procesul de asamblare a noului Civic.

Inainte insa de a ajunge la respectivul clip, tinem sa reamintim unul ori doua detalii cu privire la ultima generatie a compactei japoneze, precum faptul ca a slabit cu aproximativ 16 kilograme comparativ cu modelul anterior.

Si asta in conditiile in care lungimea a crescut cu circa 130 de milimetri, pana la un total de aproape 4.5 metri - de unde si ampatamentul care este cu 30 de milimetri mai mare decat pana acum.

Modificari semnificative au fost operate, de asemenea, si la nivelul gamei de motorizari, clientii europeni ai noii Honde Civic avand la dispozitie doua benzinare turbo - atat de 1.0, cat si de 1.5 litri, si un turbodiesel de 1.6 litri.

Din punct de vedere estetic, cea de-a zecea generatie a compactei japoneze ne intampina alaturi de un design exterior controversat, inspirat din liniile si formele modelului comercializat in America.

Referitor la meniul interior, modul in care au fost stilizate plansa de bord si consola centrala ne duc cu gandul la masinile Acura, in timp ce pachetul tehnologic ne intampina alaturi inclusiv de ceasuri digitale si ecran de sapte inch.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2016