Toyota Corolla, acum si cu garda inaltata la sol. Noua varianta TREK lansata ca rival pentru Focus Active

  • Garda la sol inaltata cu 20 de milimetri
  • Elemente de protectie din plastic
  • Trei motorizari pe benzina
Distribuie pe Facebook

Constructorul japonez de automobile a publicat primele informatii si imagini cu noua Corolla Trek. Versiunea cu garda inaltata la sol a modelului asiatic concureaza cu Ford Focus Active.

Toyota Corolla este una dintre cele mai bine-vandute masini din lume. In 1997, Corolla a devenit cel mai comercializat nume din industria auto, surclasand astfel Volkswagen-ul Bettle, iar in 2016, japonezii au anuntat ca productia a depasit 44 de milioane de exemplare.

Toyota Corolla Trek

Actuala generatie, a 12-a, a debutat anul trecut in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Daca pana acum clientii aveau de ales intre trei versiuni de caroserie, anume sedan, break (Sports Active) si hatchback, de azi incolo Corolla poate fi comanda si intr-o versiune Trek.

Toyota Corolla Trek

Noul model al japonezilor are o garda la sol cu 20 de milimetri mai inalta decat a unei Corolla standard, se distinge de celelalte printr-o grila de tip fagure, are jante cu diametrul pe 17 inch, faruri, stopuri si lumini de ceata LED dar si elemente de protectie din plastic pentru partea inferioara a caroseriei.

Toyota Corolla Trek

In habitaclu regasim o tapiterie bi-colora din material textil, ornamente din lemn, inscriptia Trek pe praguri, display de 7 inch pentru sistemul de infotainment si altul de aceeasi dimensiune pentru ceasuri de bord digitale, dar si pachetul Toyota Safety Sense.

Toyota Corolla Trek

Acesta din urma include mai multe sisteme de siguranta si asistenta, printre care Traffic Sign Recognition, Lane Trace Assist, Pre-Collision Safety cu functie de detectie a pietonilor si biciclistilor, atat pe timp de noapte cat si ziua, Adaptive Cruise Control cu Start/Stop sau asistent de faza lunga.

Toyota Corolla Trek

Toyota a anuntat trei motorizari pentru noua Corolla Trek, toate trei pe benzina. Intrarea in gama se face cu unitatea de 1.2 litri turbo, varianta de mijloc este un 1.8 litri iar varful de gama este echipat cu un sistem de propulsie hibrid (2.0 litri).

Toyota Corolla Trek

Din pacate, constructorul japonez de automobile nu a publicat inca specificatiile tehnice sau pretul acestui model pe piata din Europa.

Toyota Corolla Trek

Toyota Corolla Trek

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Toyota Corolla Trek
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Septembrie 2019