Toyota GT86 Cup Edition - Dungi, alcantara si... bilete la Nurburgring pentru doi insi

Toyota GT86 Cup Edition - Dungi, alcantara si... bilete la Nurburgring pentru doi insi
Sau, intr-o alta ordine de idei, Toyota amana in continuare lansarea uui GT86 supraalimentat, insa continua sa introduca pe piata noi editii speciale ale coupe-ului sau cu tractiune spate.
Distribuie pe Facebook

Botezata Toyota GT86 Cup Edition, cea mai noua editie speciala a coupe-ului japonez se diferentiaza de versiunea standard doar prin doua-trei atingeri "speciale", stickerele in doua culori prezente la nivelul intregii caroserii si jantele OZ Ultraleggera pe 18 inci incaltate cu pneuri Pirelli P Zero Nero GT fiind dintre cele mai evidente.

Toyota GT86 Cup EditionToyota GT86 Cup Edition

Asta la nivel de exterior. La nivel de interior, principala noutate este reprezentata de aparitia catorva insertii de alcantara, material ce acopera nu doar scaunele sport, ci si volanul cu design in trei spite, respectiv o buna parte din panoul de bord. Alte detalii includ cusaturi contrastante, plus placuta speciala inscriptionata cu numarul exemplarului respectiv.

Toyota GT86 Cup EditionToyota GT86 Cup Edition

In ceea ce priveste motorizarea, noua Toyota GT86 Cup Edition este propulsata de acelasi boxer de doi litri si 200 cai putere precum versiunea standard. Versiunea standard nu iti pune insa la dispozitie doua bilete VIP la un eveniment organizat la Nurburgring.

Toyota GT86 Cup Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Toyota GT86 Cup Edition
mai multe