Toyota Hilux celebreaza 50 de ani de indestructibilitate cu editia speciala "Invincible 50"

Toyota Hilux celebreaza 50 de ani de indestructibilitate cu editia speciala "Invincible 50"
  • Toyota a anuntat o editie speciala pentru Hilux
  • Aceasta a fost botezata Invincible 50
  • Celebrul model implineste anul viitor 50 de ani de serviciu
Distribuie pe Facebook

Constructorul japonez de automobile a anuntat o editie speciala pentru celebrul model Hilux. Aceasta a fost botezata "Invincible 50", facand trimitere la reputatia pick-up-ului, si a fost prezentata in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

In cei aproape 50 de ani de serviciu in care a fost replicata in nu mai putin de 18 milioane de exemplare, Toyota Hilux a reusit sa-si castige reputatia de "masina indestructibila". Dand dovada de o fiabilitate iesita din comun, acest model a fost pus la diferite incercari in cele mai vitrege conditii de pe Pamant si a trecut de fiecare data cu brio.

Toyota Hilux Invincible 50

Desi aceasta piatra de hotar va fi atinsa de-abia anul viitor (prima generatie a intrat in productie in 1968), japonezii de la Toyota nu au mai avut rabdare si au decis sa prezinte o editie speciala dedicata celor 50 de ani de invincibilitate si vanzari extraordinare anul acesta la Frankfurt.

Toyota Hilux Invincible 50

Botezata sugestiv "Invincible 50", aceasta se evidentiaza cu ajutorul mai multor elemente de caroserie vopsite in negru, inclusiv protectiile din plastic ale aripilor, jantele de 18 inch din aliaj imbracate in anvelope BF Goodrich All Terrain, pragurile sau barele de inox din bena.

Toyota Hilux Invincible 50

Alaturi de culoarea argintie de la exterior si de grafica speciala care include numele editiei, Hilux-ul mai propune o bena "imbracata" in plastic dur, o trusa de scule incapatoare, scuturi specifice si o frana de mana imbracata in piele.

Toyota Hilux Invincible 50

Oficialii constructorului japonez de automobile se asteapta ca noul Hilux Invincible 50 sa fie un mare succes si sa ajute celebrul pick-up sa se vanda in peste 40.600 de exemplare in 2017, depasind astfel recordul absolut de 40.104 unitati, inregistrat in urma cu zece ani.

Toyota Hilux Invincible 50

Pretul ramane deocamdata necunoscut, insa vestea buna este ca aceasta editie speciala va fi disponibila pe mai multe piete de desfacere, inclusiv in Europa.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Toyota Hilux Invincible 50
mai multe