Toyota pune capat tuturor speculatiilor. Noua Supra va fi lansata la Geneva cu 335 de cai putere

Toyota pune capat tuturor speculatiilor. Noua Supra va fi lansata la Geneva cu 335 de cai putere
  • Toyota pune capat tuturor speculatiilor
  • Noua Supra va fi lansata la Salonul Auto de la Geneva
  • Are un motor de 3.0 litri cu 335 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Constructorul japonez de automobile a confirmat prin intermediul unei postari ca noua Supra, atat de asteptata de fani, va debuta oficial in luna martie cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Intre timp, pe internet au aparut si cateva detalii despre specificatiile tehnice.

Noua Toyota Supra este fara indoiala cea mai asteptata masina a anului, lucru demonstrat de nenumaratele speculatii, fotografii spion sau clipuri video. Momentul lansarii este asteptat cu sufletul la gura de catre fanii acestui model, iar acum, japonezii de la Toyota au venit in sfarsit cu ceva concret.

Prin intermediul unei postari, facute pe unul dintre conturile sale oficiale, Toyota a confirmat ca aduce noua Supra la Salonul Auto de la Geneva, care isi deschide portile pe 6 martie. In acest scop, brand-ul asiatic a si postat o imagine teaser, care tradeaza cateva detalii ale partii din spate.

Astfel, se poate observa forma aceea a plafonului, botezata "double bubble", dar si o aripa spate fixa de dimensiuni considerabile. Inca nu se stie daca prototipul care va vedea lumina zilei in mai putin de o luna este versiunea de productie, insa cu siguranta vor aparea mai multe detalii despre aceasta chestiune in saptamanile urmatoare.

Teaser Toyota Supra

Mai important decat atat este faptul ca pe internet au inceput deja sa apara fel de fel de informatii despre specificatiile tehnice ale noii Supra. Cele mai credibile vin din partea publicatiei japoneze Best Car si arata ca in cea mai puternica varianta a sa, sportiva nipona va beneficia de un propulsor de 3.0 litri turbo, capabil de 335 de cai putere si 450 Nm cuplu. In plus, functia overboost ii va da soferului un plus de 50 de cai.

In aceasta configuratie, singura transmisie oferta este una automata cu opt trepte de viteza. De fapt, aceasta ar putea fi unica optiune, indiferent de versiunea pentru care se opteaza, daca e sa ne luam dupa zvonurile aparute in urma cu ceva timp.

Ca tot am adus vorba de aceste zvonuri, ele mai spuneau ca in Europa, noua Supra va fi disponibila si cu un propulsor de 2.0 litri turbo, care va transmite puntii spate 195 de cai putere. Insa aceste informatii nu au fost niciodata confirmate de oficialii Toyota.

Am lasat la urma dimensiunile. Japonezii de la Best Car sustin ca masina va cantari 1.496 de kilograme si va masura 4.380 de milimetri in lungime, 1.855 de milimetri in latime, 1.290 de milimetri in inaltime si va avea un ampatament de 2.470 de milimetri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Februarie 2018