Toyota revitalizeaza gama Auris cu noua editie speciala Bi-Tone

  • Toyota lanseaza editia speciala Bi-Tone
  • Aceasta este destinata modelului Auris in cinci usi si versiunii Touring Sport
  • Va putea fi comandata incepand de luna viitoare
Distribuie pe Facebook

Constructorul japonez de automobile lanseaza editia speciala Bi-Tone pentru modelul Auris in cinci usi si pentru versiunea Touring Sport. Aceasta va putea fi comandata in Europa incepand de luna viitoare.

Desi a fost lansata cu 5 ani in urma cu ocazia Salonului Auto de la Paris, Toyota Auris inca se bucura de o oarecare popularitate in randul clientilor europeni care cauta un model din segmentul C. Pentru a tine "flacara vie" constructorul japonez de automobile a anuntat ca va lansa editia speciala Bi-Tone, de care va beneficia atat versiunea in cinci usi, cat si cea Touring Sport.

Toyota Auris Bi-Tone

Paleta de culori include trei nuante distincte (Pearl White, Tokyo Red si Granite Grey), pe care clientii le pot combina cu mai multe accente negre. Acestora li se alatura un set de jante de 17 inch, si cateva elemente de caroserie finisate in negru precum capacele oglinzilor, plafonul, antena radio, aripa discreta din spate si grila radiatorului.

Toyota Auris Bi-Tone

Cei care vor opta pentru varianta de carosierie Touring Sport vor primi in plus cele doua bare longitudinale de pe plafon vopsite in negru. Toate acestea sunt oferite in standard, insa la cerere, pragurile pot fi finisate deasemenea in aceeasi nuanta.

Toyota Auris Bi-Tone

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, editia speciala Bi-Tone va putea fi achizionata in Europa incepand de luna viitoare. In Romania, Toyota Auris porneste de la 17.007 euro pentru motorizarea de 1.33 litri Dual VVT-I cu 99 cai putere si transmisie manuala in sase rapoarte.

Toyota Auris Bi-Tone

Cei care vor sa protejeze si mai mult ursii polari pot alege versiunea hybrid cu propulsor de 1.8 litri Multidrive S, pentru care vor trebui sa scoata din buzunare de la 21.279 euro in sus.

Toyota Auris Bi-Tone

Toyota Auris Bi-Tone

Toyota Auris Bi-Tone

Toyota Auris Bi-Tone

Toyota Auris Bi-Tone

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Toyota Auris Bi-Tone
mai multe