Toyota vrea sa te faca sa uiti complet de actualul Volkswagen Polo si lanseaza pe piata o versiune mult imbunatatita a celebrului Yaris

Toyota vrea sa te faca sa uiti complet de actualul Volkswagen Polo si lanseaza pe piata o versiune mult imbunatatita a celebrului Yaris
  • Toyota vrea sa te faca sa uiti complet de actualul Volkswagen Polo
  • Lanseaza pe piata o versiune mult imbunatatita a celebrului Yaris
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata exclusiv de o unitate aspirata cu trei cilindri in linie si capacitatea de 1.5 litri, pe benzina. Care lucreaza alaturi de un motor electric pentru a livra celui de la volan o putere de pana la 116 ori 130 de cai, in functie si de varianta selectata de fiecare client in parte.

Dezvelita oficial acum mai bine de trei ani - inca din prima parte a lui 2019, cea de-a patra generatie a celebrei game comercializate de compania Toyota sub denumirea de Yaris se apropie cu pasi mari si repezi de jumatatea impresionantei sale cariere. Acesta este, de altfel, si principalul motiv pentru care autoturismul proiectat special pentru a concura impotriva unor nume precum Volkswagen Polo a primit recent, cu doar cateva zile in urma, un numar semnificativ de upgrade-uri tehnologice, printre multiplele noutati regasindu-se inclusiv un display color cu o diagonala de 12.3 inch - destinat afisarii instrumentelor de bord digitale.

Toyota Yaris Facelift

Reteta caracteristica respectivului automobil de dimensiuni subcompacte continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem de infotainment condimentat cu un ecran de pana la 10.5 inch, plus updateuri de la distanta (OTA), lista elementelor demne de enumerat cuprizand si o aplicatie capabila sa transforme telefonul mobil in cheie digitala.

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri - la vanzare, in perioada imediat urmatoare, la un pret de pornire necunoscut momentan, noua Toyota Yaris va fi disponibila numai impreuna cu un sistem de propulsie hybrid, solutia in cauza combinand o unitate aspirata in trei pistoane, de aproape 1.500 de centimetri cubi, pe benzina, cu un motor electric pentru un total sinonim cu 116 / 130 CP, in functie de optiunea aleasa: Hybrid 115 / Hybrid 130, anunta un comunicat pus la dispozitia presei. Astfel - cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora poate dura si mai putin de 9.5 secunde.

Toyota Yaris Facelift

Toyota Yaris Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Toyota Yaris Facelift
mai multe