Tractiune integrala permanenta pentru noul SEAT Leon

Tractiune integrala permanenta pentru noul SEAT Leon
  • Seat a prezentat zilele acestea, la Viena, noul Leon ST 4Drive
  • Automobilul se bucura de tractiune integrala permanenta
  • Gama de motorizari include doua propulsoare diesel
Distribuie pe Facebook

Desfasurat zilele acestea in capitala Austriei, Salonul Auto de la Viena a gazduit, printre altele, si premiera mondiala a noului SEAT Leon ST 4Drive. Asa cum o sugereaza si denumirea sa, automobilul spaniol se bucura de prezenta unui sistem de tractiune integrala.

Cu toata tevatura creata in jurul Salonului Auto International Nord-American desfasurat zilele acestea la Detroit, evenimentul Vienna Autoshow 2014 a reusit performanta de a trece complet neobservat. Asta nu inseamna insa ca salonul auto din capitala Austriei nu a avut si el parte de prezenta catorva premiere mondiale dintre cele mai importante, cel mai bun exemplu in acest sens fiind reprezentat de noul SEAT Leon ST 4Drive.

Seat Leon ST 4Drive

Urmand a sosi in showroom-urile companiei spaniole incepand cu luna aprilie a acestui an, noul SEAT Leon ST 4Drive este livrat in compania unui sistem de tractiune integrala permanenta, controlat electronic. Totusi, puterea motorului ajunge catre rotile fata in cea mai mare partea a timpului, insa situatia se poate schimba in numai cateva milisecunde in cazul in care conditiile de rulare o cer.

Seat Leon ST 4Drive

Si daca tot am ajuns la capilotul putere, trebuie precizat ca aceasta provine de la doua motorizari turbodiesel. Altfel spus, noul SEAT Leon ST 4Drive va fi disponibil la vanzare atat intr-o versiune 1.6 TDI de 105 CP, cat si intr-o varianta 2.0 TDI de 150 CP. In functie de propulsorul ales, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza fie in circa 12.0 secunde, fie in aproximativ 8.7 secunde.

Seat Leon ST 4Drive

Noul SEAT Leon ST 4Drive in versiunea 1.6 TDI mai ofera si o viteza maxima de 187 km/h, plus un consum mediu de carburant de 4.5 litri la 100 kilometri, in timp ce varianta 2.0 TDI mai gazduieste pe lista sa cu specificatii tehnice si o viteza maxima de 211 km/h, plus un consum mediu de carburant de 4.8 litri la 100 kilometri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Seat Leon ST 4Drive
mai multe