Trebuie neaparat sa vezi LADA asta. Are scaune din Alcantara si navigatie de Dacia!

Trebuie neaparat sa vezi LADA asta. Are scaune din Alcantara si navigatie de Dacia!
  • Lada lanseaza in Rusia editia XRAY Exclusive
  • Noua masina se lauda cu scaune din alcantara
  • Oferta interioara include si sistemul Media NAV
Distribuie pe Facebook

Respectiva masina este comercializata sub denumirea XRAY Exclusive si are un pret de pornire de 805.900 ruble sau, daca vrei 12.100 euro la cursul zilei de astazi.

Lada a lansat la mijlocul acestei saptamani probabil cel mai luxos produs din istoria sa recenta. Botezat XRAY Exclusive, respectivul model gazduieste la interior scaune imbracate intr-o combinatie de piele si alcantara, plus sistemul de navigatie regasit pe Dacia Logan, Sandero, Duster s.a.m.d.

Acestea reprezinta insa doar varful iceberg-ului, clientii automobilului cu pricina urmand a primi inclusiv climatizare automata, iluminare LED, camera pentru marsarier sau chiar incalzire in parbriz. Jantele din aliaj cu diametrul de 17 inch se numara, in schimb, printre atractiile principale ale departamentului exterior.

Lada XRAY Exclusive

In ceea ce priveste partea mecanica, proaspat introdusa Lada XRAY Exclusive nu aduce nimic comparativ cu celelalte versiuni de caroseriei ale masinii construite pe platforma Daciei Sandero. Altfel spus, propulsia este asigurata in continuare de o motorizare aspirata cu patru cilindri, de 1.8 litri si 122 cai putere.

De livrarea valorii in cauza catre puntea fata se ocupa fie o transmisie manuala, fie una automata - ambele cu cinci trepte de viteza. In functie de optiunea bifata, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 10.4 ori 10.9 secunde, in timp ce viteza de top urca pana la 185 sau 186 kilometri pe ora.

Noua Lada XRAY Exclusive este comercializata pe piata din Rusia la un pret de 805.900 ruble in versiunea MT, in timp ce varianta AT costa cu 25.000 ruble mai mult. La cursul zilei de astazi, aceasta inseamna 12.100 ori 12.486 euro, in functie in functie de alegerea clientului la nivel de cutie de viteze.

Lada XRAY Exclusive

Lada XRAY Exclusive

Lada XRAY Exclusive

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Lada XRAY Exclusive
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Iunie 2017