Trident Iceni Grand Tourer - Supercarul cu motor diesel

Trident Iceni Grand Tourer - Supercarul cu motor diesel
Asociat inca din cele mai stravechi timpuri cu performanta suprema, propulsorul pe benzina a fost inlocuit de o unitate diesel in cazul celui mai nou automobil Trident, botezat Iceni Grand Tourer.
Distribuie pe Facebook

Asteptat sa-si faca aparitia in cadrul evenimentului Salon Prive din Londra, eveniment organizat in perioada 5 - 7 septembrie, noul Trident Iceni Grand Tourer se bucura de serviciile unui propulsor V8 turbodiesel de 6.6 litri, capabil sa produca undeva in jurul a 430 cai putere si nu mai putin de 1.287 Newton-Metri. Drept urmare, automobilul constructorului britanic are nevoie de doar 3.7 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, viteza maxima prezentandu-se si ea intr-un mod cel putin la fel de impresionant: aproximativ 321 kilometri.

Vestile bune nu se opresc insa aici. In cazul in care unul dintre potentialii / viitorii clienti ai modelului Iceni Grand Tourer va considera bagajul de putere prezentat ceva mai sus drept unul insuficient, oficialii Trident sunt gata sa pluseze cu un kit de performanta disponibil optional, ce urca valorile maxime pana la pragul celor 660 cai putere si 1.422 Newton-Metri.

In ceea ce priveste consumul de carburant, constructorul britanic este bucuros sa faca urmatoarea afirmatie: "la o viteza constanta de 113 kilometri pe ora, motorul ruleaza la 980 rotatii per minut, produce 948 Newton-Metri, este capabil de un consum de carburant de 4.1 litri la 100 de kilometri si poate parcurge o distanta mai mare de 3.218 kilometri cu un singur rezervor de motorina".

Pentru cei interesati, noul Trident Iceni Grand Tourer poate fi achizitionat pe piata din Marea Britanie la un pret de pornire de 75.000 lire sterline. Automobilul este disponibil numai la comanda.

Trident Iceni Grand Tourer - Supercarul cu motor diesel

Trident Iceni Grand Tourer - Supercarul cu motor diesel

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 August 2012