Uite cand vei face cunostinta cu noul BMW X3

  • Noul X3 va fi prezentat anul viitor in august
  • Publicul larg il va vedea in premiera la Salonul Auto de la Frankfurt
  • Acesta vine cu o gama de propulsoare cu 10% mai economice si cu 15 cai mai puternice
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente informatii, noua generatie a BMW-ului X3 este asteptata sa debuteze in august 2017. O luna mai tarziu, SUV-ul nemtilor va fi prezentat in fata intregii lumi in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, urmand ca in 2018 sa ajunga in showroom-uri.

Noua generatie a BMW-ului X3 a fost surprinsa de nenumarate ori in teste, iar acum ca se afla in ultimele faze de dezvoltare, apar si informatii concrete despre momentul oficial al lansarii.

2017 BMW X3

Potrivit celor de la BMWblog, SUV-ul botezat deocamdata cu numele de cod G01 este asteptat sa isi faca aparitia la mijlocul anului viitor. Mai exact, noul X3 va fi dezvelit oficial in luna august, cel mai probabil intr-un cadru restrans, urmand ca o luna mai tarziu, sa fie prezentat in premiera publicului in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Noua generatie a SUV-ului german este construita pe o platforma complet noua, modulara, construita printr-un proces inovativ. Multumita acestuia, masa totala va fi redusa cu 100 de kilograme, spatiul interior va creste simtitor, iar masina va fi mai versatila si va avea un nou set de scaune, redesenate.

2017 BMW X3

Gama de motorizari va fi compusa din propulsoare de 2.0 si 3.0 litri, cu 10% mai economice si cu aproximativ 15 cai mai puternice. Acestora li se va alatura si o versiune hibrida, cu o arhitectura similara celei pe care o vedem pe BMW-ul X5.

2017 BMW X3

Aceasta din urma va fi propulsata de un motor pe benzina de 2.0 litri si 245 de cai putere, asociat unuia electric de 95 de cai. Puterea totala va ajunge astfel la peste 300 de cai putere, iar cuplul motor va fi unul impresionant, de 700 Nm. In mod full electric, X3-ul va avea o autonomie cuprinsa intre 45 si 50 de kilometri.

2017 BMW X3

Pentru clientii care doresc ceva mai sportiv, BMW va lansa si versiunile de performanta X3 M si X3 M40i. Cea dintai se va baza pe motorul pe benzina al modelelor M3 si M4, iar cel din urma va folosi o versiune de 360 de cai putere a benzinarului de 3.0 litri, care se regaseste momentan sub capota M2-ului.

2017 BMW X3

Sursa foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze 2017 BMW X3
mai multe