Uite cu ce concureaza Aston Martin Vanquish Zagato Volante pentru titlul de cea mai frumoasa decapotabila din lume

Uite cu ce concureaza Aston Martin Vanquish Zagato Volante pentru titlul de cea mai frumoasa decapotabila din lume
  • Aston Martin a dezvelit Vanquish Zagato Volante la Concursul de Eleganta de la Pebble Beach
  • Design-ul masinii este inspirat de roadsterele V8 Vantage Volante din 1987 si de DB7 Zagato
  • Britanicii vor construi 99 de exemplare incepand cu toamna acestui an
Distribuie pe Facebook

Cu ocazia Concursului de Eleganta de la Pebble Beach, britanicii de la Aston Martin au lansat varianta decapotabila al modelului Aston Martin Vanquish Zagato, botezat cu caracteristica lor denumire "Volante".

Aston Martin a uimit audienta in luna mai in cadrul Concursului de Eleganta de la Villa D'Este, acolo unde au prezentat cel de-al cincilea proiect nascut din lunga colaborare cu legendara casa de design Zagato.

Aston Martin Vanquish Zagato Volante

Cunoscut ca si Vanquish Zagato, modelul s-a facut rapid remarcat datorita exteriorului din fibra de carbon, liniilor sculptate cu grija, stopurilor rotunde care incorporeaza aceeasi tehnologie LED ca a modelului Vulcan, oglinzilor inspirate de One-77, spatelui similar cu cel al DB-11-ului si nu in ultimul rand cu parbrizul si geamurile laterale, identice unui vizor.

Aston Martin Vanquish Zagato Volante

Desi initial a fost prezentat ca un concept, fanii marcii britanice au aratat un interes deosebit de mare pentru aceasta masina, asa ca Aston Martin le-a dat ascultare si au fost de acord sa produca 99 de exemplare.

Aston Martin Vanquish Zagato VolanteAston Martin Vanquish Zagato Volante

Acum, cu ocazia celebrului Concurs de Eleganta de la Pebble Beach, britanicii s-au intors cu versiunea decapotabila a lui Vanquish Zagato. Design-ul masinii este inspirat de roadsterele marcii intrate in istorie precum V8 Vantage Volante din 1987 si de DB7 Zagato. Cu exceptia acoperisului retractabil din panza, detaliile majore raman identice cu cele ale versiunii coupe.

Aston Martin Vanquish Zagato Volante

Vanquish Zagato Volante ascunde sub capota acelasi propulsor V12 de 6.0 litri, care de astfel isi va incheia serviciul in perioada ce urmeaza. Acesta produce 592 de cai putere si accelereaza de la 0 la 100 de km/h in 3.7 secunde.

Aston Martin Vanquish Zagato Volante

Exact ca si varianta prezentata pe malul lacului Como, doar 99 de exemplare vor fi produse incepand cu toamna acestui an, iar fiecare dintre clientii care vor dori sa aiba in garaj una dintre cele mai frumoase decapotabile ale momentului vor trebui sa scoata din buzunar aproximativ 500.000 de euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Aston Martin Vanquish Zagato Volante
mai multe