Uite cum arata noua Alfa Giulia, dar si ce motoare ofera in versiunea standard

Uite cum arata noua Alfa Giulia, dar si ce motoare ofera in versiunea standard
  • Noua Alfa Romeo Giulia ni se arata in versiunea standard
  • Rivalul BMW-ului Seria 3 ofera trei motorizari normale
  • Clientii pot opta pentru un bezinar si doua diesel-uri
Distribuie pe Facebook

Dupa zile, saptamani si chiar luni intregi de asteptare, astazi a venit in cele din urma clipa sa aflam cum arata, respectiv ce motorizari ofera noua Alfa Giulia in versiunea standard.

Proiectata pentru a concura impotriva unor modele precum Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class, noua Alfa Romeo Giulia este disponibila alaturi de propulsoare capabile sa livreze inclusiv 510 cai putere. Nu multi isi vor permite sa plateasca insa peste 70.000 de euro pentru varianta de top Quadrifoglio Verde, astfel ca automobilul italian de clasa medie se bucura si de un 2.0 de 200 CP.

De asemenea, clientii au la dispozitie si un turbodiesel cu capacitate de 2.2 litri, oferit in doua versiuni de putere: atat cu 150, cat si cu 180 CP sub capota. In functie de alegerea finala, valorile maxime sunt livrate puntii spate fie prin intermediul clasicei transmisii manuale in sase rapoarte, fie cu ajutorul unei cutii automate dotata cu un total de opt trepte de viteza.

Alfa Romeo Giulia - Versiunea de bazaAlfa Romeo Giulia - Versiunea de baza

Alfa Romeo Giulia - Versiunea de baza

Informatiile aflate in stransa legatura cu acceleratia de la 0 la 100 km/h, viteza maxima, consumul mediu de carburant sau emisiile de dioxid de carbon lipsesc cu desavarsire pentru moment, oficialii Alfa Romeo preferand sa anunte in schimb ca noua Giulia va dispune de trei variante diferite de echipare: Giulia, Super sau Quadrifoglio. Acestora li se vor alatura doua pachete de personalizare disponibile optional: Sport sau Luxury.

Lista cu dotari variaza, asadar, in functie de alegerea clientului, insa cumparatorii automobilului italian de clasa medie pot beneficia inclusiv de faruri cu xenon, tapiterie din piele, scaune incalzite cu reglare electrica, ecrane de pana la 7, respectiv 8.8 inch, recunoastere vocala, cruise control, plus ultimele noutati in materie de sisteme de siguranta activa.

Startul comenzilor se va da la mijlocul lunii aprilie, pretul de pornire al noii Alfa Romeo Giulia urmand a fi publicat la o data ulterioara.

Alfa Romeo Giulia - Versiunea de bazaAlfa Romeo Giulia - Versiunea de baza

Alfa Romeo Giulia - Versiunea de baza

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Alfa Romeo Giulia - Versiunea de baza
mai multe