Uite cum arata noua generatie a Volkswagen-ului up!, cea mai mica masina a nemtilor

Uite cum arata noua generatie a Volkswagen-ului up!, cea mai mica masina a nemtilor
  • Volkswagen a lansat noua generatie a modelului up!
  • Varianta facelift vine cu o noua bara fata, jante mai mari, diffuser spate, si motor de 1.0 litru TSI
  • In dotarea standard, up! este disponibil cu sisteme precum City Emergency Braking, pilot automat sau camera de marsarier
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a lansat varianta facelift a micutului up!, care printre altele, vine cu mai multa putere

Constructorul din Wolfsburg vine cu noutati pentru fanii sai cu aceasta noua generatie a modelului up!.

Lista de modificari include o noua bara fata, faruri cu lumini de zi LED redesenate, o noua gama de jante, inclusiv pe 17 inchi, stopuri noi si, chiar daca nu are nicio legatura cu masina, un diffuser spate.

Volkswagen up! facelift

In ceea ce priveste interiorul, clientii vor putea alege acum din 10 design-uri diferite ale panoului de bord, iar tot ca o noutate, lumina ambientala este diferita, in functie de versiunea aleasa: alb pentru high up!, portocaliu pentru cross up! si albastru pentru e-up!.

Acestia vor mai avea la dispozitie noi optiuni de scaune, iar noul sistem de infotainment cu display de 5 inchi si dock pentru smartphone incorporat, le va permite sa isi foloseasca telefoanele mobile ca parte integranta a masinii.

Volkswagen up! faceliftVolkswagen up! facelift

Gama de propulsoare pe benzina include pe langa popularul motor de 1.0 litru, disponibil in doua configuratii, de 59 si de 73 de cai putere, si propulsorul de 1.0 litru TSI, imprumutat de la Golf, capabil de 88 de cai putere si 160 Nm cuplu.

Volkswagen up! facelift

Cu acesta din urma, micutul up! poate accelera de la 0 la 100 de km/h in mai putin de 10 secunde, iar viteza maxima ajunge pana la 185 de km/h. Pentru aceasta varianta, singura transmisie disponibila este cea manuala in 5 rapoarte, iar celelalte versiuni pot fi dotate optional cu transmisia automata Automated Shift in 5 trepte.

Volkswagen up! facelift

Noua generatie a modelului up! este disponibil in dotarea standard cu sisteme precum City Emergency Braking, pilot automat, sistem de asistenta la parcare si camera de marsarier.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Volkswagen up! facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Iunie 2016