Un american afirma cu tarie ca stie puterea maxima a noii Supra. Daca spune adevarul, fanii Toyota nu au de ce sa fie dezamagiti

Un american afirma cu tarie ca stie puterea maxima a noii Supra. Daca spune adevarul, fanii Toyota nu au de ce sa fie dezamagiti
  • Un american afirma cu tarie ca stie puterea maxima a noii Supra
  • El a stat de vorba recent cu un reprezentant al companiei Toyota
  • Sportiva japoneza va avea un motor V6 turbo de 3.5 litri si 400+ CP
Distribuie pe Facebook

Aproximativ un deceniu si jumatate mai tarziu de la fabricarea ultimului exemplar, Toyota pregateste in mare secret lansarea unei noi generatii a modelului de inalta performanta si legenda a lumii auto Supra.

Una dintre cele mai populare creatii ale industriei auto japoneze, Toyota Supra a debutat oficial la sfarsitul anilor '80 si a ramas in productia de serie pana in 2002.

De atunci si pana acum, fanii modelului de inalta performanta din Tara Soarelui Rasare au visat continuu la ziua in care acesta va reveni in showroom-urile marcii.

Ei bine, potrivit ultimelor informatii si date, care citeaza surse apropiate companiei auto japoneze, relansarea legendarei Toyota Supra este mai aproape ca oricand.

Vorbim, mai precis, despre 2019 sau, daca vrei, la exact 17 ani de la fabricarea ultimului exemplar al modelului de inalta performanta din Tara Soarelui Rasare.

Anumite zvonuri sugereaza insa ca oficialii companiei auto japoneze vor lansa o versiune concept a noii Toyota Supra inca din toamna, la Salonul de la Tokyo.

In ceea ce priveste propulsia urmatoarei generatii modelului de inalta performanta din Tara Soarelui Rasare, surse apropiate marcii anunta un motor V6 pe benzina.

Cu capacitatea de 3.5 litri, respectiva unitate ar urma sa dispuna de un sistem de supraalimentare pe baza de turbina, astfel rezultand o Toyota Supra de 400+ CP.

Punerea acestora pe asfalt se va face prin intermediul unei cutii manuale, conform ultimelor detalii despre modelul de inalta performanta din Tara Soarelui Rasare.

La final, zvonurile cu privire la viitoarea Toyota Supra ne mai vorbesc si despre posibilitatea disponibilitatii unei variante echipate cu sistem de propulsie hibrid.

Ramane de vazut ce se va adeveri si ce nu, insa exista deja o certitudine: renasterea modelului de inalta performanta din Tara Soarelui Rasare este aproape.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 August 2017