Un BMW X6 pentru toate buzunarele: Cat costa noul Atlas Cross Sport, primul SUV Coupe de la Volkswagen

Un BMW X6 pentru toate buzunarele: Cat costa noul Atlas Cross Sport, primul SUV Coupe de la Volkswagen
  • Volkswagen anunta preturile noului Atlas Cross Sport
  • SUV-ul cu alura de Coupe porneste de la doar 30.545 de dolari
  • Modelul de baza vine cu 235 CP pe puntea fata
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil cuprinde inclusiv cutie automata cu opt rapoarte, tractiune integrala 4Motion si ceasuri digitale Digital Cockpit.

Dezvelit oficial in urma cu aproape trei luni, chiar la jumatatea toamnei trecute, primul SUV Coupe din istoria companiei Volkswagen va fi oferit la vanzare in schimbul unei sume minime de doar 30.545 de dolari. In configuratia de baza, noul Atlas Cross Sport combina un benzinar turbo de doi litri si 235 de cai putere cu o transmisie automata in opt rapoarte si un sistem de tractiune fata, potrivit ultimelor informatii.

Echiparea standard cuprinde inclusiv blocuri optice frontale cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 18 inch, plus camera pentru marsarier si sistem de infotainment cu display de 6.5 inch, se arata in comunicatul de presa dat astazi publicitatii.

Clientii versiunilor superioare se vor bucura, de asemenea, si de tapiterie realizata din piele, de instrumente de bord digitale si chiar de scaune fata cu functie de ventilatie. Totodata, pentru persoanele care nu au nicio problema in a cheltui aproape 50.000 de dolari, primul SUV Coupe din istoria companiei Volkswagen pune la bataie si o motorizare V6 de 3.6 litri, ce livreaza tuturor celor patru roti undeva in jurul a 276 CP.

Noul Atlas Cross Sport este asteptat sa-si faca aparitia in showroom-urile de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii incepand cu primul trimestru al anului 2020, ca o alternativa ceva mai stilata si performanta la modelul in sapte locuri Atlas.

VW Atlas Cross Sport

VW Atlas Cross Sport

VW Atlas Cross Sport

VW Atlas Cross Sport

VW Atlas Cross Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze VW Atlas Cross Sport
mai multe