Un mastodont vopsit in negru mat si rosu. Asta este noul G63 AMG Edition 1 cu 585 de cai sub capota

Un mastodont vopsit in negru mat si rosu. Asta este noul G63 AMG Edition 1 cu 585 de cai sub capota
  • Primele exemplare G63 AMG vor fi cunoscute sub denumirea de Edition 1
  • Motorul V8 biturbo dezvolta 585 de cai putere
  • Masina atinge 100 de km/h in doar 4,5 secunde
Distribuie pe Facebook

Exemplarele de G63 AMG construite in primul an de productie vor purta numele "Edition 1" si vor veni alaturi de cateva modificari estetice. Care sunt acestea dar si cum arata SUV-ul nemtilor in aceasta configuratie poti vedea in imaginile de mai jos.

Constructorul german de automobile a publicat la inceputul acestei saptamani primele imagini cu versiunea de performanta a noului G-Class. Pregatit de divizia AMG, noul G63 vine alaturi de un propulsor V8 biturbo de 4.0 litri, capabil de 585 de cai putere la 6.000 de rotatii pe minut si 850 Nm cuplu intre 2.500 si 3.500 de rotatii pe minut.

Mercedes-AMG G63 Edition 1

In ciuda dimensiunilor deloc neglijabile, SUV-ul german atinge 100 de kilometri pe ora in doar 4,5 secunde iar cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului se va opri in dreptul valorii de 220 de km/h. Desigur, aceasta poate creste pana la 240 de km/h cu ajutorul pachetului AMG Driver's Package.

Mercedes-AMG G63 Edition 1

Puterea este transmisa rotilor prin intermediul unei cutii de viteze automate AMG Speedshift cu noua trepte, special calibrata pentru aceasta versiune de performanta, iar tractiunea integrala trimite 60% din putere puntii spate.

Mercedes-AMG G63 Edition 1

Nemtii de la Mercedes aduc noul G63 AMG la Geneva, iar primele exemplare vor ajunge in showroom-urile din intreaga lume incepand cu luna iunie. Respectand traditia, unitatile construite in primul an de productie vor fi cunoscute drept "Edition 1" si vor arata exact ca si in imaginile alaturate.

Mercedes-AMG G63 Edition 1

Asta inseamna ca exteriorul va iesi rapid in evidenta datorita culorii negre cu aspect mat si multumii de accente rosii. Un detaliu specific acestei editii speciale sunt dungile laterale in nuanta Graphite Grey.

Mercedes-AMG G63 Edition 1

Aceeasi combinatie de culori poate fi intalnita si la interior, acolo unde avem cusaturi rosii pentru scaune, tapiterie din piele neagra si ornamente din fibra de carbon rosie. Desigur, nu puteau lipsi emblemele AMG de la nivelul scaunelor si al volanului.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes-AMG G63 Edition 1
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Februarie 2018