Un motor pe placul romanului. Noul Seat Arona este disponibil acum si cu propulsor TDI

Un motor pe placul romanului. Noul Seat Arona este disponibil acum si cu propulsor TDI
  • Noul Arona este disponibil si cu motor diesel
  • Este vorba despre un TDI de 1.6 litri
  • Poate fi comandat in doua configuratii de putere
Distribuie pe Facebook

Cel mai mic SUV al constructorului spaniol de automobile este disponibil acum in Romania si cu propulsor diesel. Este vorba despre un agregat TDI, care poate fi comandat in doua versiuni de putere.

Cel de-al doilea SUV din gama Seat, micutul Arona, a ajuns in Romania la finalul anului trecut. Spre dezamagirea clientilor de aici, care prefera motoarele diesel, acesta putea fi comandat numai impreuna cu un propulsor pe benzina, in doua configuratii de putere.

Seat Arona

Acum insa, constructorul din Martorell vine cu o veste numai buna pentru romanii care vor un SUV de dimensiuni reduse cu care sa se strecoare in voie prin traficul din orase, sau sa faca o escapada in aer liber in weekend: noul Arona este disponibil de-acum si cu propulsor diesel de 1.6 litri TDI.

Seat Arona

La fel ca si versiunea pe benzina, si acesta beneficiaza de doua configuratii de putere, cu 95 sau cu 115 cai putere. Cel mai accesibil Arona diesel vine cu 95 de cai, echiparea Reference, tractiune fata si cutie manuala de viteze cu cinci trepte. Pentru acesta va trebui sa scoti din buzunare de la 17.448 de euro in sus.

Seat Arona

Printre altele, acesta propune sistemul Front Assist cu functie de franare automata in caz de urgenta si avertizare prezenta pietoni, sistemul Media Touch cu ecran de 5 inch, tehnologie Multi Collision Brake, cu asistent la pornirea in rampa si aer conditionat cu reglare manuala.

Seat Arona

Daca vrei ceva mai multe dotari standard, dar aceeasi motorizare si transmisie automata DSG cu sapte trepte, atunci trebuie sa stii ca nivelurile de echipare Style si Xcellence costa 19.630 de euro, respectiv 22.579 de euro.

Seat Arona

Cel mai puternic Arona diesel, cu unitatea de 1.6 litri TDI si 115 cai putere, poate fi comandat numai in echiparea de top FR. In ciuda pretului destul de piperat, adica 21.897 de euro, aceasta vine alaturi exclusiv de o cutie manuala cu sase trepte de viteza.

Seat Arona

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Seat Arona
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Aprilie 2018