Un superb si aproape nou RS4 B5 a fost scos la vanzare in Olanda. Uite cu cat se da break-ul german cu motor biturbo

Un superb si aproape nou RS4 B5 a fost scos la vanzare in Olanda. Uite cu cat se da break-ul german cu motor biturbo
  • Un Audi RS4 Avant din 2001 a fost scos la vanzare in Olanda
  • Break-ul german cu motor biturbo are numai 24.938 km la bord
  • Nota de plata a fost stabilita in jurul sumei de 66.500 euro
Distribuie pe Facebook

A trecut deja un deceniu si jumatate de la momentul fabricarii sale, insa nu a parcurs decat 24.938 de kilometri de atunci si pana acum.

Dupa cum precizam si anterior, subiectul principal al acestei discutii il reprezinta un Audi RS4 Avant apartinand generatiei B5, adica acel break german cu un motor biturbo sub capota.

Un motor biturbo cu sase cilindri in V si capacitate de 2.7 litri, mai exact, care livreaza tuturor celor patru roti - prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte, undeva in jurul a 380 de cai putere.

Audi RS4 B5 de vanzareAudi RS4 B5 de vanzare

Cuplul maxim se invarte in jurul valorii de 440 de Newton-Metri, astfel ca lista cu specificatii tehnice culmineaza cu acceleratia de la 0 la 100 km/h care dureaza mai putin de cinci secunde.

In ceea ce priveste partea estetica, exemplarul scos recent la vanzare pe piata auto din Olanda iese in evidenta printr-o caroserie de culoare neagra, insotita de jante din aliaj cu design in zece spite.

Aceeasi clasica nuanta de negru ne intampina si la nivel de departament interior, acolo unde Audi-ul RS4 Avant apartinand generatiei B5 pluseaza cu numeroase dotari de siguranta si confort.

Audi RS4 B5 de vanzareAudi RS4 B5 de vanzare

Lista cu echipamente cuprinde, pe langa o sumedenie de airbag-uri pentru sofer si pasageri, si faruri cu xenon, diferential blocabil, cruise control sau tapiterie din piele si scaune cu reglare electrica.

Meniul continua cu sistemele de climatizare si navigatie, viitorul client al exemplarului scos recent la vanzare pe piata auto din Olanda bucurandu-se inclusiv de prezenta unei trape.

De fapt, nu exista aproape niciun fel de dotare pe care sa ti-o doresti si sa lipseasca in cazul de fata. Pana la urma urmei, vorbim despre o masina pe care vei avea de platit nici mai mult, nici mai putin de 66.500 euro.

Audi RS4 B5 de vanzareAudi RS4 B5 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (70) Poze Audi RS4 B5 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Iulie 2016