Un SUV pentru omul de rand. Noul SsangYong Korando vine la Geneva cu motoare noi si ceasuri de bord digitale

Un SUV pentru omul de rand. Noul SsangYong Korando vine la Geneva cu motoare noi si ceasuri de bord digitale
  • Volumul portbagajului este de 551 litri
  • Are ceasuri de bord digitale
  • Debuteaza oficial la Geneva
Distribuie pe Facebook

Constructorul sud coreean de automobile a publicat mai multe detalii despre noul Korando. SUV-ul urmeaza sa debuteze la inceputul lunii viitoare cu motorizari noi si mai multe tehnologii moderne.

In ultimii ani, frenezia SUV-urilor a cuprins incet incet toata planeta, astfel ca in prezent majoritatea clientilor cauta un asemenea vehicul in detrimentul sedanurilor sau break-urilor de mari dimensiuni.

Oferta constructorilor de automobile consacrati, precum Mercedes, BMW, Volvo, Audi si asa mai departe, este destul de generoasa, dar preturile unui SUV premium nu sunt tocmai accesibile. Tocmai de aceea exista si producatori care au in gama modele cu preturi mai omenesti.

Un astfel de exemplu este SsangYong. Salonul Auto de la Geneva se apropie cu pasi repezi, prilej numai bun pentru sud-coreeni sa lanseze noul Korando.

Potrivit celor mai recente informatii oficiale, SUV-ul asiatic masoara 4.410 milimetri in lungime, 1.830 mm in latime, 1.675 mm in inaltime iar ampatamentul este de 2.650 milimetri. Cei cinci pasageri vor avea spatiu suficient la interior, iar portbagajul are un volum de incarcare de 551 de litri.

SsangYong Korando

Ca tot am pomenit de habitaclu, vom mai regasi aici un instrumentar digital de bord cu display de 9 inch si un ecran de 10.25 inch pentru sistemul de infotainment.

Noul SsangYong Korando va putea fi comandat alaturi de motorizari pe benzina, diesel si ulterior, va fi disponibila si o versiune electrica. Vestea buna este ca amatorii propulsoarelor pe benzina vor putea opta pentru noua unitate de 1.5 litri.

De cealalta parte avem agregatul diesel de 1.6 litri, care urmeaza sa dezvolte aproximativ 115 cai putere si 300 Nm cuplu. Sud-coreenii nu au dat mai multe detalii despre acesta, dar cel mai probabil va fi preluat din gama Tivoli.

Asa cum ii sta bine unui SUV de ultima generatie, si noul Korando va primi o gama larga de sisteme de siguranta si asistenta, inclusiv Auto Emergency Braking, Lane Keep Assist, Driver Attention Alert sau Adaptive Cruise Control.

Distribuie pe Facebook
mai multe