Urmatorul BMW Seria 7 se anunta mai usor chiar si decat actualul Seria 5

Urmatorul BMW Seria 7 se anunta mai usor chiar si decat actualul Seria 5
Asteptata sa debuteze inainte de sfarsitul anului 2015, viitoarea generatie a limuzinei BMW Seria 7 va fi supusa unui program strict si dramatic de reducere a greutatii.
Distribuie pe Facebook

Cu o noua generatie a modelului Mercedes S-Class lansata pe piata, bavarezii de la BMW au toate motivele din lume pentru a veni cu un Seria 7 mai impresionant ca oricand. Iar acest lucru se va si intampla, daca este sa dam crezare jurnalistilor de la Autocar.

Asteptata sa debuteze in cursul urmatorilor doi ani, urmatoarea generatie a limuzinei BMW Seria 7 se va bucura de o constructie ultra-usoara, ce va imbina componentele din otel cu elementele realizate din aluminiu si fibra de carbon. Drept urmare, conform publicatiei britanice, viitorul BMW Seria 7 va fi mai usor chiar si decat actualul Seria 5, model care cantareste in versiunea de baza aproximativ 1.670 de kilograme.

De asemenea, daca este sa dam crezare celor de la Autocar, urmatoarea generatie a limuzinei bavareze va fi oferita in echiparea standard in compania unei transmisii automate de proveninenta ZF, inzestrata cu nu mai putin de noua rapoarte. In plus, ultimele zvonuri dau mai mult ca sigura si aparitia unei variante de inalta performanta 760 xDrive M Performance, pusa in miscare de un V8 twin-turbo de 4.4 litri complet modificat, care sa concureze modelul Mercedes S63 AMG.

In cazul in care aceste zvonuri se vor adeveri, urmatoarea generatie a limuzinei BMW Seria 7 va fi dezvaluita in premiera mondiala in toamna anului 2015, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Iunie 2013