Urmatorul Ford Focus RS vine in 2015, promite 335 cai putere

Urmatorul Ford Focus RS vine in 2015, promite 335 cai putere
Cei care viseaza sa puna mana pe un nou Ford Focus RS mai au de asteptat o buna perioada de timp. Conform ultimelor zvonuri, urmatoarea generatie a impresionantului hot-hatch european nu va fi disponibila la vanzare mai devreme de anul 2015.
Distribuie pe Facebook

Ca oficialii Ford au dat deja unda verde proiectarii si dezvoltarii unui nou Focus RS nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni. Cu toate acestea, cei care viseaza sa puna mana pe cea de-a treia generatie a impresionantului hot-hatch european nu se vor bucura de acest privilegiu mai devreme de 2015, an in care va avea loc introducerea pe piata a celui mai puternic Focus de serie pe care banii il pot cumpara.

Si ca tot veni vorba de bani, urmatorul Ford Focus RS va fi disponibil la vanzare, conform anumitor surse, contra unui pret de pornire de aproximativ 40.000 de euro. Mai mult de-atat, daca este sa dam crezare acelorasi voci, cea de-a treia generatie a impresionantului hot-hatch european va ascunde sub capota un propulsor EcoBoost de 2.3 litri, ce va pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 335 cai putere - ceea ce reprezinta un plus de circa 30 CP comparativ cu modelul anterior.

De asemenea, la fel ca si in cazul modelului anterior, valorile maxime vor fi transmise si de-aceasta data in totalitate puntii fata, ceea ce inseamna ca fenomenul de 'torque steer' va fi prezent din plin si in cazul celei de-a treia generatii a hot-hatch-ului Ford Focus RS.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Martie 2013