Urmatorul Mercedes C-Class apare intr-o noua imagine

Urmatorul Mercedes C-Class apare intr-o noua imagine
  • O noua imagine cu urmatorul Mercedes C-Class a scapat pe internet
  • Fotografia ne arata viitoarea limuzina germana din semi-profil
  • Noul Mercedes C-Class ar putea fi dezvaluit pe 16 decembrie
Distribuie pe Facebook

Urmatorul Mercedes-Benz C-Class apare intr-o noua imagine oficiala, cu numai cateva zile inainte de o posibila lansare in mediul online, ce va avea loc lunea viitoare.

Cea de-a patra generatie a sedanului Mercedes C-Class a fost dezvaluita in urma cu doua luni, in mai multe fotografii interioare oferite de compania din Stuttgart. Acum insa, noul model german poate fi admirat din exterior, fiind incadrat intr-o imagine de semi-profil. Poza a aparut pe internet in cursul acestei zile si pare a fi dintr-o brosura oficiala. Premiera mondiala va avea loc luna viitoare, in 2014, in cadrul NAIAS (North American International Auto Show) din Detroit.

Tot atunci vom afla si daca zvonurile in ceea ce priveste gama de motorizari sunt adevarate sau nu. Din cate se pare, noul Mercedes-Benz C-Class va fi disponibil in mai multe variante, printre care si C220 BlueTEC de 170 de cai putere, C180 de 156 de cai sau C200, capabila sa livreze 184 de cai.

Modelul este construit pe arhitectura MRA (Modular Rear Wheel-Drive Architecture), bazata in principal pe aluminiu, fiind cu 100 de kilograme mai usor decat cel pe care il inlocuieste. In plus, noul Mercedes C-Class va beneficia si de suspensia pneumatica Airmatic, fiind prima masina din segment cu acest tip de suspensie, dar si de un obturator reglabil pentru radiator, denumit Airpanel, in echiparea de lux Exclusive, cea care va inlocui actuala Elegance.

Interiorul urmatorului Mercedes C-Class, deja prezentat in octombrie, este mult imbunatatit fata de cel al vechii generatii, cumparatorul avand posibilitatea sa beneficieze, in mod optional, de un ecran tactil de 8.4 inchi, de camera video la 360 de grade si de head-up display. Totodata, multumita Air-Balance, sistemul de aer conditionat utilizeaza datele transmise de GPS si opreste automat recircularea aerului din interior atunci cand masina intra intr-un tunel.

Pana la lansarea oficiala din ianuarie, ce va avea loc in America, noul sedan Merceds-Benz C-Class este asteptat sa isi faca aparitia pe internet lunea viitoare, pe 16 decembrie.

Mercedes C-Class - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe