Urmeaza sa concureze cu Mercedes CLS. Uite cum arata noul Audi A7, acum ca a fost scapat pe internet

Urmeaza sa concureze cu Mercedes CLS. Uite cum arata noul Audi A7, acum ca a fost scapat pe internet
  • Noul Audi A7 a fost scapat pe internet
  • In imagini apare un model la scara
  • Din punct de vedere al design-ului, modificarile nu sunt majore
Distribuie pe Facebook

Noul Audi A7 a fost scapat pe internet in toata splendoarea lui, cu putin timp ramas pana la debutul oficial din cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Cele doua imagini nu surprind masina reala ci...un model la scara a acesteia.

Dupa ce au prezentat lumii intregi noua generatie a limuzinei A8 si sportiva de performanta RS5, nemtii de la Audi mai au programata o lansare importanta. Este vorba despre noul A7, sedan-ul cu alura de coupe care este asteptat sa debuteze cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles.

Prototipurile au fost surprinse de nenumarate ori in teste, insa liniile importante erau intotdeauna acoperite de un camuflaj des. Insa acum, cu putin timp ramas pana la debutul oficial, olandezii de la Auto Week au publicat pe internet doua imagini care arata noul model al brand-ului din Ingolstadt in toata splendoarea lui.

Asa cum spuneam mai sus, nu este vorba de masina reala, ci de un model la scara a acesteia, construit cel mai probabil pentru promovare. Chiar si asa, acesta ne da ocazia sa vedem pentru prima data ce noutati va propune concret noul A7.

Audi A7- model la scara

Partea frontala se poate observa ca este ceva mai angulara decat vechea reiteratie, cu o grila frontala hexagonala si cu prize de aer triunghiulare. In cazul acestui exemplar, avem jante cu aspect sportiv si niste spoilere mai sculptate, ceea ce ne face sa credem ca avem de-a face cu un pachet S-Line.

Modificarile nu sunt majore, iar inclinatia plafonului nu te prea duce cu gandul la un sedan-coupe. Chiar si asa, acest model va putea fi deosebit cu usurinta de noul A8, supranumit de oficialii brand-ului drept "viitorul limuzinelor de lux."

Audi A7- model la scara

Asa cum ar fi si normal, majoritatea tehnologiilor si sistemele de asistenta de ultima generatie prezente pe acesta din urma vor fi regasite intr-o anumita masura si pe A7, mai ales daca vorbim despre nivelurile superioare de echipare.

Daca tot am deschis capitolul tehnic, trebuie mentionat faptul ca noua generatie urmeaza sa fie cu pana la 90 de kilograme mai usoara decat cea anterioara, iar gama de motorizari va fi compusa cel mai probabil din unitati pe benzina si diesel, V6, turboalimentate. In ceea ce priveste varianta de performanta S7, aceasta ar putea beneficia de un agregat twin-turbo de 2.9 litri, disponibil deja pe noul RS5 si RS4 Avant.

Sursa foto: Auto Week

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Octombrie 2017