Va fi cu motor diesel sau pe benzina? Noua Octavia RS s-a lansat si in Romania, la aceste preturi

  • Noua Skoda Octavia RS porneste in Romania de la 25.847 euro
  • Versiunea de baza este pusa in miscare de un 2.0 TDI de 184 CP
  • Modelul 2.0 TSI de 230 CP pleaca de la suma de 28.211 euro
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua reinterpretare a modelului Skoda Octavia RS porneste in Romania de la 25.847 euro in versiunea TDI si 28.211 euro in varianta TSI.

Doua luni si jumatate mai tarziu de la momentului debutului sau public, din cadrul evenimentului Geneva International Motor Show, cea mai noua reinterpretare a modelului Skoda Octavia RS a fost lansata si pe piata auto din Romania.

Asa cum precizam inclusiv in deschiderea acestui material, compacta ceha de inalta performanta are un pret minim de 25.847 euro, cu mentiunea ca versiunea de baza este pusa in miscare de familiara motorizare TDI de doi litri si 184 cai putere.

In schimb, cei care vor puna mana pe serviciile unitatii TSI de doi litri si 230 cai putere vor avea de scos din buzunare cu 2.364 euro mai mult, un simplu calcul punandu-ne fata in fata cu o nota care, in cazul de fata, pleaca de la 28.211 euro.

Skoda Octavia RS - Galerie Foto

Skoda Octavia RS - Galerie Foto

Ambele sume de bani 'leaga' propulsoarele mentionate anterior de o cutie manuala cu sase rapoarte, insa clientii au la dispozitie si o transmisie cu dublu ambreiaj, oferita pentru 1.566 (versiunea TDI) sau 1.568 euro (varianta TSI) in plus.

Cea mai noua reinterpretare a modelului Skoda Octavia RS este disponibila la vanzare, de asemenea, si in compania unui sistem de tractiune integrala (28.803 euro), cu precizarea ca doar optiunea 2.0 TDI se bucura de acest privilegiu.

In ceea ce priveste lista cu echipamente standard, compacta ceha de inalta performanta propune mai multe elemente unice de design, jante din aliaj pe 17 inch, faruri adaptive Bi-Xenon, stopuri LED, dar si suspensie sport.

Nu lipsesc din meniu nici geamurile cu actionare electrica, instalatia de aer conditionat cu reglaj automat (Climatronic), afisajul Maxi-DOT, cotiera centrala spate sau ESC-ul cu diferential electronic si control dinamic al tractiunii.

Sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri, airbag-urile prezente in numar de sapte, bancheta rabatabila fractionat, computerul de bord ori oglinzile electrice si incalzite se regasesc si ele in cadrul aceluiasi pachet cu dotari standard.

Skoda Octavia RS - Galerie Foto

Skoda Octavia RS - Galerie Foto

Skoda Octavia RS - Galerie Foto

Skoda Octavia RS - Galerie Foto

Skoda Octavia RS - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Skoda Octavia RS - Galerie Foto
mai multe