Versiunea imbunatatita a acestei masini germane a fost lansata si in Romania. Uite care sunt preturile de pornire

Versiunea imbunatatita a acestei masini germane a fost lansata si in Romania. Uite care sunt preturile de pornire
  • Noul Mercedes S-Class porneste in Romania de la 100.138 euro
  • Versiunea de baza ofera un diesel cu sase cilindri in linie
  • Clientii au in continuare la dispozitie si un model Maybach
Distribuie pe Facebook

Chiar daca unii o considera perfecta, actuala generatie a modelului Mercedes S-Class a primit de curand o versiune imbunatatita. Noua varianta a masinii germane a fost lansata de curand si pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la 100.138 euro.

Anuntata cu surle si trambite la mijlocul lunii aprilie, versiunea imbunatatita a actualului Mercedes S-Class porneste in Romania de la 100.138 euro. Varianta de baza S 350 d a limuzinei germane este pusa in miscare de o motorizare turbodiesel cu sase cilindri in linie, de trei litri si 286 CP.

Tot alaturi de o motorizare turbodiesel cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri este livrat inclusiv modelul S 400 d. Cea mai puternica unitate pe motorina disponibila la acest moment sub capota navei amiral a producatorului auto din Stuttgart, aceasta produce undeva in jurul a 340 CP.

Mercedes S-Class Facelift

Mercedes S-Class Facelift

In ambele cazuri, indiferent ca vorbim despre versiunea S 350 d ori varianta S 400 d - care pleaca de la 107.992 euro, fisa tehnica este completata de o transmisie automata cu noua rapoarte. Standard, fara niciun fel de cost suplimentar, este oferit inclusiv sistemul de tractiune integrala 4Matic.

Pentru clientii care prefera motoarele pe benzina, propunerea noului Mercedes S-Class Facelift cuprinde un V6 si doua V8-uri. In primul caz, modelul S 450 4Matic (disponibil doar cu ampatament marit) are de anuntat o putere maxima de 367 CP si, totodata, un pret de pornire de 110.313 euro.

Versiunea de top S 560 4Matic - daca excludem variantele de inalta performanta comercializate sub indicativul AMG, costa cel putin 125.842 euro. In schimbul acestei sume de bani, cumparatorul primeste fraiele unui V8 de numai patru litri, dar aproximativ 469 CP.

Un V8 de patru litri, insa cu 612 CP in dreptul puterii maxime regasim si sub capota noului S 63 AMG 4Matic+. Oferit exclusiv intr-o caroserie cu ampatament marit, respectivul Mercedes S-Class va lasa o gaura majora in bugetul celor care vor sa il experimenteze: 168.730 euro.

Ca si modelul initial, versiunea imbunatatita a automobilului german de lux poate fi comandata si intr-o varianta Maybach. Aceasta este disponibila pentru moment doar intr-o configuratie S 560 4Matic, pe care producatorul auto din Stuttgart o vine cu un minimum de 150.951 euro.

Mercedes S-Class Facelift

Mercedes S-Class Facelift

Mercedes S-Class Facelift

Mercedes S-Class Facelift

Mercedes S-Class Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (74) Poze Mercedes S-Class Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Iulie 2017