Vestea care i-a luat prin surprindere pana si pe germanii de la VW. Principalul concurent al lui Passat...

Vestea care i-a luat prin surprindere pana si pe germanii de la VW. Principalul concurent al lui Passat...
  • Ford a publicat primele fotografii si informatii cu versiunea imbunatatita a actualului Mondeo
  • Principalul concurent al lui VW Passat adopta un nou diesel de 2.0 litri, cu pana la 190 CP sub capota
  • Alte detalii includ ACC, cutie automata cu opt trepte de viteza, plus diverse detalii redesenate
Distribuie pe Facebook

... a primit o versiune mult imbunatatita. Cum arata noul Ford Mondeo Facelift, dar si ce modificari au operat americanii pe plan tehnic sau tehnologic, toate aceste detalii le aflam chiar din randurile urmatoare.

Cea de-a treia saptamana a lunii ianuarie este pe cale sa se incheie, insa nu inainte de a ne furniza o surpriza de proportii. Intr-o miscare pe care nu a reusit sa anticipeze nimeni, Ford a publicat in dupa-amiaza acestei zile primele fotografii si informatii oficiale cu privire la versiunea imbunatatita a actualului Mondeo.

Noul Ford Mondeo Facelift

Noul Ford Mondeo Facelift

Noul model, care va fi expus in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Bruxelles intre 19 si 27 ianuarie 2019, vine cu modificari subtile, dar multiple la nivel de caroserie. Spoilerul fata, proiectoarele de ceata sau blocurile optice posterioare sunt doar cateva dintre detaliile redesenate de americani.

Pe langa acestea, versiunea imbunatatita a actualului Ford Mondeo mai aduce si o serie de optiuni la nivel de nuante exterioare, jante din aliaj, dar si ornamente ori tapiterie. Totodata, calitatea materialelor interioare a crescut, in timp ce schimbatorul clasic al cutiei automate a fost inlocuit cu un joystick, ca pe Focus.

Sub capota, modelul companiei americane adopta pentru prima oara un propulsor 2.0 diesel din familia EcoBlue, disponibil in trei variante de performanta: cu 120, 150 sau chiar 190 CP. In functie de puterea maxima a unitatii cu patru cilindri, consumul mediu de carburant variaza intre 4.5 si 4.9 litri la 100 de kilometri.

De cealalta parte, sistemul de propulsie hibrid revine alaturi de 187 CP si propune sa parcurga clasica distanta de 100 de kilometri cu numai 4.2 litri de benzina, dupa cum este cazul sedanului. Alte noutati propuse de versiunea imbunatatita a actualului Ford Mondeo includ transmisie automata cu opt rapoarte si ACC.

Noul Ford Mondeo Facelift

Noul Ford Mondeo Facelift

Noul Ford Mondeo Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Noul Ford Mondeo Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Ianuarie 2019