Vestea care ii sperie pe sefii BMW si Mercedes. Are legatura cu noul Volkswagen Touareg

Vestea care ii sperie pe sefii BMW si Mercedes. Are legatura cu noul Volkswagen Touareg
  • Noul Volkswagen Touareg primeste o motorizare pe benzina
  • Este vorba despre un V6 TSI de trei litri si 340 CP
  • Preturile pornesc in Germania de la 61.275 de euro
Distribuie pe Facebook

La mai bine de 11 luni de la prima sa aparitie in fata publicului larg, cea de-a treia generatie a modelului Volkswagen Touareg este oferita la vanzare si intr-o versiune cu motorizare turbo pe benzina.

Aproximativ un an. Atat a trecut de la lansarea oficial a noului Volkswagen Touareg si ziua de astazi, 19 februarie 2019, cand compania germana a anuntat prima versiune cu motorizare turbo pe benzina pentru cea de-a treia generatie a SUV-ului construit pe aceeasi platforma cu Audi Q7 si Porsche Cayenne, printre altele.

Oferita intr-o configuratie cu sase cilindri in V si capacitatea de trei litri, respectiva varianta propune o putere maxima de 340 CP, livrata rotilor exclusiv printr-o cutie automata cu opt rapoarte. Asa cum era de asteptat, sistemul de tractiune integrala 4Motion completeaza si in cazul de fata fisa cu specificatii tehnice.

Noua optiune pentru propulsia celei de-a treia generatii a modelului Volkswagen Touareg vine cu un consum de carburant de 8.9 litri la 100 de kilometri, in timp ce emisiile de dioxid de carbon se ridica la 203 grame per kilometru. Compania germana nu a publicat si datele referitoare la sprintul 0 - 100 km/h.

Pe piata din Germania, versiunea de motorizare 3.0 TSI este disponibila la vanzare in schimbul unei sume de 61.275 de euro, cu 3.300 de euro mai mult decat varianta 3.0 TDI cu 231 CP. Acelasi V6 TDI este comercializat si cu o putere maxima de 286 CP, pentru care clientii au de platit (de la) 61.625 de euro.

In Romania, cea de-a treia generatie a modelului Volkswagen Touareg poate fi momentan comandata doar alaturi de propulsorul diesel anterior mentionat, la preturi de 49.121 de euro pentru configuratia cu 231 CP. Cumparatorii care prefera meniul de 286 CP vor fi nevoiti sa scoata din buzunare 57.563 de euro.

Noul Volkswagen Touareg

Noul Volkswagen Touareg

Noul Volkswagen Touareg

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (59) Poze Noul Volkswagen Touareg
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Februarie 2019