VEZI CAT costa in Romania noul Volkswagen Golf R

VEZI CAT costa in Romania noul Volkswagen Golf R
  • Noul Volkswagen Golf R porneste in Romania de la 36.523 euro
  • Propulsia este asigurata de un 2.0 turbo de 300 CP si 380 Nm
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 4.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua generatie a hot-hatch-ului german Volkswagen Golf R este disponibila la vanzare, pe piata auto din Romania, la un pret de pornire de aproximativ 36.523 euro.

Dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie 2013, noul Volkswagen Golf R se bucura in continuare de serviciile unui propulsor turbo de doi litri, valorile maxime situandu-se insa de-aceasta data undeva in jurul a 300 cai putere si 380 Newton-Metri. Adaugam pe lista cu specificatii tehnice si un sistem de tractiune integrala, plus o transmisie automata cu dublu ambreiaj disponibila in mod optional (o cutie manuala cu sase rapoarte este oferita in standard), iar primii 100 kilometri pe ora vin dupa numai 4.9 secunde!

Volkswagen Golf R - Galerie Foto

Iar asta-i doar inceputul. Nu de alta, dar ultima generatie a popularului hot-hatch-ul german promite sa impresioneze si la capitolele manevrabilitate, respectiv stabilitate, viitorii clienti avand la dispozitie detalii precum sasiu adaptiv DCC cu patru setari diferite ale suspensiei - Eco, Normal, Individual si, nu in ultimul rand, Race -, patru diferentiale electronice integrate in sistemul ESP, cuplaj Haldex de generatie a cincea, tehnologie XDS+ sau sistem de franare echipat cu discuri ventilate ce masoara 340 milimetri pe fata si 310 milimetri pe spate.

Volkswagen Golf R - Galerie Foto

In ceea ce priveste aspectul sau vizual, noul Volkswagen Golf R se diferentiaza de versiunea standard a hatchback-ului german prin cateva detalii exterioare speciale, spoilerul fata complet redesenat, respectiv spoilerul spate inzestrat cu difuzor de aer si cele patru tips-uri ale sistemului de evacuare fiind dintre cele mai reprezentative. Nu vor trece insa neobservate nici grila radiatorului accesorizata cu o lamela cromata dispusa orizontal, dar nici eleronul atasat plafonului sau jantele de dimensiuni generoase, cu design in cinci spite.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Volkswagen Golf R - Galerie Foto
mai multe