VIDEO: BMW prezinta in actiune si detaliu noul Seria 4 Coupe

VIDEO: BMW prezinta in actiune si detaliu noul Seria 4 Coupe
Dupa o cariera de aproximativ patru decenii, legendarul BMW Seria 3 Coupe isi ia adio de la industria auto, lansarea modelului BMW Seria 4 Coupe marcand debutul unei noi ere in istoria automobilului sport bavarez.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in cursul zilei de ieri si asteptat sa-si faca debutul public in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, noul BMW Seria 4 Coupe se remarca printr-un aspect impunator, ce ofera un echilibru total intre eleganta si sportivitate.

De asemenea, spre deosebire de predecesorul sau, automobilul sport bavarez se bucura si de un plus de 50 de milimetri la nivelul ampatamentului, detaliu sinonim - in mod normal, cu mai mult loc pentru ocupantii locurilor spate.

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul BMW Seria 4 Coupe va fi disponibil in momentul lansarii in compania a numai trei motoare, dintre care doua pe benzina si unul pe motorina. Ulterior, paleta de propulsoare a automobilului bavarez va fi largita cu alte trei unitati, dintre care doua pe motorina si una pe benzina.

Deloc surprinzator, urmasul legendarului Seria 3 Coupe va fi oferit spre comercializare, in functie de motorizarea prezenta sub capota, atat intr-o versiune cu tractiune spate, cat si intr-o varianta cu tractiune integrala.

Indeajuns insa cu detaliile! Iata cum arata noul BMW Seria 4 Coupe in toata splendoarea sa, in actiune si detaliu!

Distribuie pe Facebook
mai multe