VIDEO din interior si exterior. Este noua masina cu tractiune fata de la BMW!

VIDEO din interior si exterior. Este noua masina cu tractiune fata de la BMW!
  • Noul BMW X2 a debutat oficial la mijlocul saptamanii trecute
  • Automobil bavarez este construit pe platforma modelului X1
  • Clientii vor avea la dispozitie trei motorizari cu turbina
Distribuie pe Facebook

Clientii europeni au la dispozitie motorizari turbo cu pana la 231 CP sub capota, suficiente ca sa satisfaca pana si cea mai mare sete de sportivitate.

BMW a publicat la sfarsitul saptamanii trecute primele fotografii si informatii oficiale referitoare la versiunea de productie a conceptului X2. Cel mai nou membru al familiei bavareze de SUV-uri si crossovere este construit pe platforma cu tractiune fata a modelului X1.

Clientii europeni au la dispozitie trei motorizari turbo cu patru cilindri si capacitatea de doi litri, care dezvolta puteri maxime de pana la 231 CP. Spre deosebire de varianta pe benzina, unitatile diesel lucreaza alaturi de sistemul xDrive, care nu mai necesita niciun fel de prezentare.

Din punct de vedere estetic, noul X2 iese in evidenta printr-un design sportiv, inspirat de liniile si formele conceptului cu acelasi nume, prezentat in toamna anului trecut. In schimb, aspectul interior a fost preluat, fara prea mari modificari, de la ultima generatie a lui X1.

Exista, de asemenea, si un mic detaliu care ii va purta pe fanii marcii intr-o calatorie prin timp. Cel mai nou membru al familiei bavareze de SUV-uri si crossovere are logo-ul companiei BMW montat inclusiv pe montantii posteriori, in stilul legendarului model 3.0 CSL.

In ceea ce priveste confortul si siguranta la bord, versiunea de productie a conceptului poate fi echipata cu aceleasi tehnologii precum actualul X1. Mai precis, putem vorbi de faruri Full-LED, afisaj pe parbriz, pilot automat adaptiv, ecran de 8.8 inch si asa mai departe.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 Octombrie 2017