VIDEO: Noul BMW Seria 7 are o grila frontala cu 40% mai mare ca sa compenseze anumite lipsuri are proprietarilor

VIDEO: Noul BMW Seria 7 are o grila frontala cu 40% mai mare ca sa compenseze anumite lipsuri are proprietarilor
  • BMW a lansat o versiune imbunatatita a actualului Seria 7
  • Noul model are o grila frontala cu 40% mai mare ca pana acum
  • Propulsorul V12 de pe M760i va oferi acum "doar" 585 CP
Distribuie pe Facebook

Versiunea imbunatatita a limuzinei bavareze vine inclusiv cu spoilere fata si spate redesenate, plus stopuri unite cu o banda de LED-uri, daca te intrebai cumva.

Asa cum a promis anterior, BMW a publicat la inceputul acestei saptamani primele fotografii si informatii oficiale cu privire la noua Serie 7. De altfel, a fost pentru prima data cand am aflat ca versiunea imbunatatita a limuzinei bavareze are o grila a radiatorului cu 40% mai mare ca pana acum.

Mult mai greu de observat din cauza "rinichilor" gigant, spoilerul fata a primit la randul lui diverse modificari, de un tratament similar bucurandu-se inclusiv bara spate. Redesenate au fost si blocurile optice, stopurile revenind alaturi de o banda luminoasa - iti mai aduci aminte de E65?.

La interior, departe de privirile curiosilor, noul BMW Seria 7 nu aduce niciun fel de schimbare majora, cel putin din punct de vedere estetic. In schimb, oferta tehnologica a fost reimprospatata cu instrumentele de bord complet digitale si configurabile ale primului X7 din istorie.

Sub capota, versiunea imbunatatita a limuzinei bavareze pune la bataie o gama variata de motoare pe benzina si motorina, varful de gama luand in continuare forma unui model M760i. De data aceasta insa, propulsorul cu 12 cilindri si doua turbine nu mai produce decat 585 CP.

Tot la capitolul surprize putem include si noul BMW 750i, care imprumuta motorizarea V8 de 4.4 litri si 530 CP a primului M850i xDrive din istorie. Amatorii unitatilor diesel au la dispozitie o singura optiune: un 3.0 cu una, doua sau patru turbine, ce dezvolta 265, 320 ori 400 CP.

Intr-un final, versiunea imbunatatita a limuzinei bavareze scoate din joben si un sistem de propulsie hibrid, care combina un benzinar cu sase cilindri si un motor electric pentru o putere maxima de 394 CP. Automobilul cu pricina poate parcurge pana la 58 de kilometri cu emisii zero.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Ianuarie 2019