VIDEO: Noul Mercedes GLE are un interior care te face sa uiti complet de existenta rivalilor

VIDEO: Noul Mercedes GLE are un interior care te face sa uiti complet de existenta rivalilor
  • Mercedes lanseaza la Paris un nou GLE
  • SUV-ul german vine cu mai multe tehnologii revolutionare
  • Momentan este disponibil doar un singur motor
Distribuie pe Facebook

Prezent in cadrul Salonului Auto de la Paris pentru propria premiera publica, SUV-ul companiei germane scoate la iveala doua ecrane gigant, plus alte caracteristici extrem de interesante.

Una dintre cele mai importante lansari de lux ale anului 2018, generatia cu numarul doi a modelului Mercedes GLE mizeaza in lupta pentru suprematie pe o formula care combina un design impozant cu numeroase dotari remarcabile.

Principala atractie a SUV-ului companiei germane - care concureaza impotriva unor modele precum Audi Q7, BMW X5 sau Porsche Cayenne, o reprezinta de departe cabina, acolo unde lista cu noutati cuprinde inclusiv doua ecrane masive.

In stilul limuzinei S-Class, cea de-a doua generatie a modelului Mercedes GLE pluseaza cu un volan multifunctional in trei spite si cu parte inferioara plata, de pe care poate fi controlata marea majoritate a echipamentelor disponibile.

Tot despre SUV-ului companiei germane - care concureaza impotriva unor automobile precum Audi Q7, BMW X5 sau Porsche Cayenne, mai trebuie spus si ca adopta, in premiera absoluta, o bacheta spate cu... actionare electrica.

O alta piesa de rezistenta vine sub forma suspensiei E-ACTIVE BODY CONTROL, ale carei arcuri si amortizoare pot raspunde individual de la roata la roata, astfel fiind redus ruliul si crescute performantele in off-road, daca te intrebai de beneficii.

Sub capota, cea de-a doua generatie a modelului Mercedes GLE va oferi la momentul initial doar un sistem de propulsie micro-hibrid, care se traduce printr-un benzinar I6 de trei litri, cu 367 CP, si o functie EQ Boost sinonima cu 22 CP.

Deloc surprinzator, SUV-ului companiei germane - care concureaza impotriva unor automobile precum Audi Q7, BMW X5 sau Porsche Cayenne, lucreaza in versiunea 450 alaturi de o cutie automata 9G-TRONIC si tractiunea integrala 4Matic.

Nu ar mai trebui mentionat, de altfel, nici ca generatia cu numarul doi a modelului Mercedes GLE vine si ea alaturi de diverse sisteme de siguranta activa, care transforma condusul autonom in realitate in anumite conditii de trafic.

Distribuie pe Facebook
mai multe