Noul A45 AMG, confirmat oficial de nemtii de la Mercedes

Noul A45 AMG, confirmat oficial de nemtii de la Mercedes
Vesti extraordinare pentru iubitorii de hot-hatch-uri germane. Oficialii Mercedes au confirmat astazi ca ultima generatie a modelului A-Class va fi disponibila si intr-o versiune de inalta performanta, botezata A45 AMG. Informatiile nu se opresc insa aici.
Distribuie pe Facebook

Asteptat cu sufletul la gura de o intreaga planeta, viitorul Mercedes A45 AMG va fi primul automobil de serie al diviziei din Affalterbach echipat cu un propulsor montat transversal. Mai exact, mult-anticipata versiune de inalta performanta a modelului A-Class va ascunde sub capota aceeasi motorizare turbo de doi litri precum varianta A250, cu mentiunea ca aceasta va fi modificata pentru a produce undeva in jurul a 335 cai putere si mai bine de 400 Newton-Metri.

De asemenea, sistemul de franare, respectiv suspensia vor fi si ele modificate pentru a oferi un maximum de performanta, lista cu specificatii tehnice urmand a fi completata de transmisia cu sapte trepte si dublu-ambreiaj, plus sistemul de tractiune integrala. In cele din urma, noul Mercedes A45 AMG nu va duce nici lipsa unor imbunatatiri de ordin estetic, jantele de dimensiuni mai mult decat generoase sau kitul aerodinamic impresionant fiind doua dintre cele mai reprezentative detalii.

In ceea ce priveste marele debut, versiunea de inalta performanta a ultimului A-Class ar putea fi dezvaluita chiar in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Paris. Primele exemplare vor fi cel mai probabil livrate catre clienti abia de anul viitor. Pretul ramane un mister la acest moment, insa ne putem astepta la o suma ce se invarte in jurul valorii de 40.000 euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe