Viitorul Audi SQ7 va avea un motor V8 TDI, spun zvonurile

Viitorul Audi SQ7 va avea un motor V8 TDI, spun zvonurile
  • Noul Audi SQ7 promite un V8 TDI cu capacitate de 4.0 litri
  • Puterea maxima de 435 CP va fi livrata tuturor celor 4 roti
  • Transmisia automata tiptronic completeaza pachetul tehnic
Distribuie pe Facebook

Eforturile germanilor de la Audi de a pastra secrete specificatiile noului SQ7 par sa fi fost in zadar, internetul aducandu-ne astazi primele informatii oficiale cu privire la motorizarea viitorului super-SUV din Ingolstadt.

Ca inginerii din cadrul companiei Audi lucreaza din greu la dezvoltarea si perfectionarea unei versiuni de inalta performanta a noului Q7 nu mai reprezinta deja nici un mister pentru nimeni, mai multe prototipuri ale viitorului super-SUV din Ingolstadt fiind surprinse de nenumarate ori in teste de-a lungul ultimelor luni.

Si cu toate acestea, abia ziua de astazi ne aduce primele detalii referitoare la specificatiile ce vor acompania mult anticipatul SQ7, un document oficial scapat pe internet indicand prezenta la datorie a unui propulsor V8 TDI cu capacitate cilindrica de patru litri si putere maxima de 435 CP.

Despre valoarea din dreptul cuplului maxim nu avem nici un fel de informatie la acest moment, insa putem preciza in schimb ca pachetul tehnic al viitorului super-SUV din Ingolstadt va fi completat atat cu o transmisie automata din familia tiptronic, cat si de faimosul sistem de tractiune integrala quattro.

Astfel, primii 100 km/h ar putea deveni realitate dupa numai 5.5 secunde, in timp ce viteza maxima... ei bine, noul SQ7 s-ar putea alatura din acest punct de vedere celorlalti membri ai familiei de modele Audi si adopta o limitare electronica care sa intre in actiune la atingerea pragului de 250 km/h.

Cum pana la confirmarea sau infirmarea zvonurilor cu pricina mai avem cel putin o luna de asteptat, tinem sa reamintim ca cea de-a doua generatie a popularului SUV din Ingolstadt a slabit cu (pana la) 325 de kilograme multumita in special aluminiului folosit din belsug.

Numeroase modificari au fost operate, de asemenea, si la nivelul gamei de motorizari, noul Audi Q7 fiind inclusiv cu pana la 26 de procente mai eficient comparativ cu predecesorul sau. Predecesor care, spre deosebire de cazul de fata, nu punea la dispozitia clientilor sai chiar si o varianta cu propulsie hibrida, capabila sa consume aproximativ 1.7 litri de carburant la 100 de kilometri.

Audi SQ7 - Detalii

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 August 2015