Viitorul Dodge Viper va avea un V10 de 8.7 litri!

Viitorul Dodge Viper va avea un V10 de 8.7 litri!
Vesti bune pentru toti iubitorii de motoare specifice camioanelor. Viitoarea generatie a supercarului Dodge Viper nu are de gand sa adopte strategia de downsizing folosita tot mai des in ultima perioada, ci planuieste sa utilizeze in continuare un V10 cu o capacitate cilindrica fara-bun-simt.
Distribuie pe Facebook

Iata insa cum stau lucrurile, mai pe indelete. Ultimul Dodge Viper produs ascundea sub capota un propulsor V10 de 8.4 litri. Si, chiar daca intre timp am fost loviti de o severa criza economica, plus o tendinta nemaiintalnita de donwsizing, americanii par sa continue doborarea recordurilor legate de capacitatea cilindrica.

Mai exact, conform ultimelor zvonuri, viitoarea generatie a iconicului model de peste Ocean va adopta sub capota o versiune imbunatita a vechiului V10. Pana aici, nimic in neregula. Totusi, noul Dodge Viper nu va mai fi inzestrat cu aceeasi capacitate cilindrica de 'numai' 8.4 litri, ci aceasta va creste pana la un astronomic 8.7. Poti sa iti imaginezi cat va fi taxa de poluare, prima inmatriculare sau cum-naiba-ii-zice in Romania?

Pe de cealalta parte, speram ca supercarul american sa continue si cu doborarea recordurilor la Nurburgring.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Octombrie 2011