Viitorul VW Passat isi face aparitia intr-o noua imagine teaser

Viitorul VW Passat isi face aparitia intr-o noua imagine teaser
  • Volkswagen a publicat o noua poza teaser a urmatorului Passat
  • Automobilul german va debuta, in mod oficial, chiar luna viitoare
  • Primele detalii anunta o reducere a masei, plus motoare eficiente
Distribuie pe Facebook

Asteptata cu sufletul la o gura de un continent intreg, urmatoarea generatie a modelului Volkswagen Passat va debuta in mod oficial peste numai cateva saptamani, in cursul lunii iulie a anului curent. In ceea ce priveste prima sa aparitie publica, automobilul german de clasa medie va putea fi admirat in carne si oase abia in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Paris.

O reducere a greutatii si o eficientizare a gamei de motorizare. Aceasta pare a fi strategia dupa care inginerii Volkswagen s-au ghidat atunci cand a venit vorba de dezvoltarea urmatoarei generatii a modelului Passat.

Din pacate, informatiile exacte cu privire la cifrele, numerele si valorile maxime inscrise in fisa cu specificatii tehnice lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa exista cateva zvonuri care anunta ca adoptarea platformei modulare MQB si a unor componente realizate din aluminiu ii vor permite noului automobil german de clasa medie sa cantareasca cu pana la 85 de kilograme mai putin comparativ cu predecesorul sau.

Cat despre propulsoarele puse la dispozitia viitoriilor cumparatori, nu ar fi de mirare ca o mare parte dintre acestea sa fie preluate direct de la actualul Golf VII. In plus, se pare ca urmatoarea generatii a modelului Volkswagen Passat se va putea lauda si cu o unitate twin-turbodiesel de doi litri, capabila sa produca undeva in jurul a 240 de cai putere si 500 de Newton-Metri. Nu vor lipsi din peisaj, de asemenea, nici versiunile hibrid, o varianta pusa in miscare de combinatia dintre un motor pe benzina 1.4 TSI si unul electric fiind mai mult decat probabila.

In ceea ce priveste aspectul vizual, noul automobil german de clasa medie ne va propune cel mai probabil o evolutie la nivel de exterior, in timp ce interiorul ar trebui sa revolutioneze acest segment datorita sistemului de infotainment preluat de la ultimul Audi TT, ce aduce in prim plan un display cu o diagonala de pana la 12.3 inch.

Asa cum precizam si cateva randuri mai sus, urmatoarea generatii a modelului Volkswagen Passat va debuta in mod oficial peste numai cateva saptamani, in cursul lunii iulie a anului curent, in timp ce prima sa aparitie publica se va "consuma" la mijlocul acestei toamne, in cadrul Salonului Auto de la Paris ce se desfasoara in perioada 4 - 19 octombrie 2014.

VW Passat - Teaser

Distribuie pe Facebook
mai multe