Vine in Europa sa se bata cu Audi, BMW si Mercedes. Cum arata in realitate noua masina cu motor diesel si navigatie 3D

Vine in Europa sa se bata cu Audi, BMW si Mercedes. Cum arata in realitate noua masina cu motor diesel si navigatie 3D
  • Vine in Europa sa se bata cu Audi, BMW si Mercedes
  • Cum arata in realitate noua masina cu motor diesel si navigatie 3D
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv scaune cu masaj si instalatie audio ce poarta semnatura specialistilor Bose.

Una dintre cele mai populare "destinatii" ale momentului, piata europeana a SUV-urilor are, incepand din toamna anului trecut, si o propunere americana pentru amatorii genului. Este vorba, mai precis, despre noul Cadillac XT4, care isi propune sa atraga de partea sa macar o parte dintre clientii companiilor Audi, BMW si, nu in ultimul rand, Mercedes.

Disponibila la vanzare, cel putin daca discutam despre piata din Germania, pentru o suma minima de 40.000 de euro, respectiva masina vine in doua versiuni diferite de motorizare, ambele cu patru cilindri si capacitatea de doi litri.

Cadillac XT4

Cadillac XT4

In configuratia de baza, noul XT4 adopta un benzinar despre care oficialii Cadillac mentioneaza ca livreaza ambelor puntin undeva in jurul a 230 de cai putere, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in 8.3 secunde. La polul opus, varianta diesel vine cu 174 CP si tractiune fata sau integrala, proba respectiva durand peste zece secunde.

O cutie automata cu noua rapoarte este singura optiune la nivel de transmisie, lista cu dotari standard cuprinzand inclusiv navigatie 3D cu display color de opt inch ori instalatie audio cu 13 difuzoare ce poarta semnatura specialistilor Bose.

Totodata, noul Cadillac XT4 a mai pregatit, de aceasta data optional, si scaune fata cu functie de ventilatie si masaj, si trapa panoramica cu actionare electrica. Seria echipamentelor oferite contracost cuprinde inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch, tapiterie din piele partial perforata, insotita de cusaturi contrastante sin detalii din carbon etc.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Cadillac XT4
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2021