Vine in Europa sa se bata cu Audi, BMW si Mercedes. Noua masina americana are motor diesel de 170 CP si navigatie 3D

Vine in Europa sa se bata cu Audi, BMW si Mercedes. Noua masina americana are motor diesel de 170 CP si navigatie 3D
  • Cadillac anunta lansarea noului XT4 in Europa
  • Primele exemplare vor ajunge pe strazi abia anul viitor
  • Sub capota este oferita o motorizare 2.0 diesel
Distribuie pe Facebook

Indiferent de nivelul de echipare pentru care s-a optat, volanul si scaunele cu functie de incalzire, jantele din aliaj de dimensiuni generoase sau navigatia 3D vor fi standard. Lucru valabil inclusiv in cazul portbagajului cu actionare electrica si asistentului pentru mentinerea benzii de rulare, de exemplu.

Americanii de la Cadillac pregatesc o noua lansare pe piata din Europa, anul 2020 urmand a marca debutul modelului XT4 pe Batranul Continent. Proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum Audi Q3, BMW X1 sau Mercedes GLA, acesta va fi disponibil la vanzare exclusiv intr-o varianta diesel.

Cuplat la o cutie automata cu noua rapoarte, motorul in cauza vine cu o configuratie in patru cilindri si ofera 170 de cai putere dintr-o capacitate de doi litri. Dupa cum precizam si anterior, cuplul maxim se ridica la valoarea de 380 Nm, un sistem de tractiune fata / integrala punand capat fisei tehnice.

Potrivit primelor informatii date publicitatii, noul Cadillac XT4 va fi disponibil initial pe piata din Europa doar in doua niveluri de echipare. Volanul si scaunele cu functie de incalzire, jantele din aliaj de dimensiuni generoase si navigatia 3D sunt standard indiferent de modelul pentru care se va opta.

Situatia se repeta in cazul portbagajului cu actionare electrica, dar si asistentului pentru mentinerea benzii de rulare, de exemplu. In configuratia de top, automobilul american dispune inclusiv de afisaj pe parbriz, suspensie sport activa, plus pilot automat adaptiv si stopuri clare cu tehnologie LED.

In mod optional, clientii de pe Batranul Continent ai modelului Cadillac XT4 se vor putea bucura si de tapiterie din piele perforata, scaune fata cu functie de ventilatie, plus masaj si trapa panoramica. Pe piata germana, preturile rivalului lui Audi Q3, BMW X1 sau Mercedes GLA pornesc de la 42.900 de euro.

Cadillac XT4

Cadillac XT4

Cadillac XT4

Cadillac XT4

Cadillac XT4

Cadillac XT4

Cadillac XT4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (50) Poze Cadillac XT4
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Septembrie 2019