Vine in Europa sa se bata cu Audi, BMW si Mercedes. Noua masina are motor diesel si navigatie 3D

Vine in Europa sa se bata cu Audi, BMW si Mercedes. Noua masina are motor diesel si navigatie 3D
  • Vine in Europa sa se bata cu Audi, BMW si Mercedes
  • Noua masina are motor diesel si navigatie 3D
Distribuie pe Facebook

Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara inclusiv un sistem avansat de asistenta la parcarea perpendiculara si paralela.

Incepand cu data de 10 octombrie, europenii aflati in cautarea unui crossover de clasa subcompacta vor avea la dispozitie o noua optiune. Discutam despre primul Cadillac XT4 din istorie, oferit initial numai in compania unui propulsor 2.0 diesel.

Cei 174 de cai putere specifici motorului mentionat anterior vor fi livrati fie doar rotilor fata, fie ambelor punti, exclusiv printr-o cutie automata cu noua rapoarte.

Cadillac XT4

Cadillac XT4

Timpul necesar bifarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora, dar si valoarea din dreptul vitezei de top lipsesc din peisaj la momentul de fata, Cadillac publicand in schimb consumul primului sau XT4. De 6.4, respectiv 6.9 litri la 100 de kilometri.

Preturile celui mai nou crossover de clasa subcompacta de pe piata din Europa pornesc de la 35.800 de euro si pot ajunge pana la aproape 50.000 de euro.

In functie de nivelul de echipare si dotarile optionale bifate, primul Cadillac XT4 din istorie poate oferi inclusiv navigatie 3D, plus asistenta la parcarea perpendiculara si paralela. Dar si tapiterie din piele, afisaj pe parbriz, sistem audio Bose si altele.

Cadillac XT4

Cadillac XT4

Cadillac XT4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Cadillac XT4
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Septembrie 2020