Vine in Europa sa se bata cu masina construita la Craiova. Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum

Vine in Europa sa se bata cu masina construita la Craiova. Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Vine in Europa sa se bata cu masina construita la Craiova
  • Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

O gama variata de motorizari si un pachet tehnologic extrem de cuprinzator completeaza oferta nonconformista in materie de aspect estetic.

Chiar daca vinde la momentul de fata, cel putin daca vine vorba despre piata din Europa, trei SUV-uri diferite - Kona, Tucson si Santa Fe, compania Hyundai pare sa fie de parere ca inca exista loc de o diversificare a ofertei cu pricina. Astfel a prins viata noul Bayon, o masina cu dimensiuni specifice clasei subcompacte si adversari precum Ford Puma.

Acompaniata de un design exterior nonconformist, cu luminile de zi pozitionate in imediata apropiere a capotei, deasupra farurilor, nenumarate linii proeminente la nivelul profilului lateral, dar si un set de stopuri verticale accesorizate cu o banda orizontala de LED-uri, respectiva creatie nu va trece prea curand neobservata, ba dimpotriva.

Hyundai Bayon

Hyundai Bayon

In ceea ce priveste departamentul interior, noul Hyundai Bayon adopta o reteta a la i20, cu doua display-uri color in partea superioara a plansei de bord si guri de ventilatie care lasa impresia ca se intind pe toata latimea acesteia, printre altele. Un volan in doua spite duble completeaza propunerea vizuala a SUV-ului cu rivali precum Ford Puma.

Daca vine vorba, in schimb, despre gama de motorizari pusa la dispozitia clientilor, masina cu dimensiuni specifice clasei subcompacte a pregatit potentialilor clienti atat un benzinar aspirat de 1.2 litri si 84 de cai, cat si un benzinar turbo de 1.0 litri cu sau fara un sistem mild-hybrid pe 48 de Volti, capabil sa livreze 100 sau 120 de cai.

Lista tehnologiilor oferite de noul Bayon cuprinde inclusiv cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, plus instrumente de bord digitale. Acelasi SUV de 4.18 metri lungime de la Hyundai, cu adversari precum Ford Puma, mai dispune si de un display central de pana la 10.25 inch, faruri Full-LED, iluminare ambientala, boxe Bose si altele.

Hyundai Bayon

Hyundai Bayon

Hyundai Bayon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Hyundai Bayon
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Martie 2021