Vine in Europa sa se bata cu masina de 200 CP construita la Craiova. Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum

Vine in Europa sa se bata cu masina de 200 CP construita la Craiova. Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Vine in Europa sa se bata cu masina de 200 CP construita la Craiova
  • Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Mult anticipata versiune de performanta va fi prezentata publicului larg pe parcursul lunilor urmatoare, inainte de sfarsitul anului curent.

Anuntata la inceputul lui septembrie 2020, mult anticipata versiune imbunatatita a gamei Hyundai Kona se vinde, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara inclusiv o varianta de inalta performanta comercializata alaturi de indicativul N Line, in compania unui benzinar turbo de 1.6 litri si 198 de cai putere.

Drept urmare, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza mai mult de 7.7 secunde, insa compania sud-coreeana lucreaza, in prezent, la o masina si mai rapida, care sa satisfaca pana si gusturilor celor mai pretentiosi cumparatori.

Hyundai Kona N - Primele poze

Programata sa debuteze oficial pe parcursul lunilor urmatoare, inainte de sfarsitul anului curent, respectiva versiune de performanta va ajunge in showroom-uri sub denumirea de Kona N. Si mai impresionant este insa ce se va ascunde sub capota: pe scurt, varianta in cauza va fi pusa in miscare de un benzinar turbo de doi litri si, din pacate, o putere maxima necunoscuta.

Seria misterelor se adanceste si mai mult daca vine vorba despre tipul tractiunii disponile, compania sud-coreeana preferand sa precizeze, in schimb, ca masina cu pricina se va bucura de o transmisie automata cu opt rapoarte, de tip DCT.

Reteta caracteristica viitorului varf al gamei Hyundai Kona Facelift ar mai trebui sa cuprinda, totodata, si o suspensie sport, plus franare pe masura performantelor. In plan estetic, optiunea N se va traduce prin spoilere fata si spate agresiv stilizate, evacuare dubla, jante din aliaj de dimensiuni generoase, volan multifunctional cu design in trei spite, insertii specifice etc.

Hyundai Kona N - Primele poze

Hyundai Kona N - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Hyundai Kona N - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Ianuarie 2021