Vine in ROMANIA sa desfiinteze Golf si Focus. Pretul imbatabil al noii SKODA SCALA

Vine in ROMANIA sa desfiinteze Golf si Focus. Pretul imbatabil al noii SKODA SCALA
  • Disponibila cu doua motorizari
  • Ofera tehnologii de ultima ora
  • Echiparea de baza costa putin peste 15.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Constructorul din Mlada Boleslav a publicat lista de preturi pentru noul model Scala, inclusiv cea aferenta pietei din Romania. Hatchback-ul de clasa compacta este disponibila alaturi de doua motorizari.

Clientii nu au prea inteles modelul Rapid iar vanzarile acestuia erau intr-o continua scadere. Tocmai de aceea, mai marii Skoda au luat decizia sa-l transforme intr-un hatchback de clasa compacta, care sa rivalizeze cu Volkswagen Golf, Ford Focus sau Renault Megane.

Botezat Scala, acest nou model a fost lansat la finalul anului trecut, fiind primul din gama care mizeaza pe limbajul de design introdus de conceptul Vision RS. Scala este totodata si primul model Skoda vandut in Europa care are numele marcii inscriptionat pe spate in locul logo-ului.

Skoda Scala

Hatchback-ul masoara 4.362 de milimetri in lungime, are un ampatament de 2.649 mm si un portbagaj care poate inghiti 467 litri de bagaje cu bancheta in pozitie normala. Cu aceasta rabatata, volumul creste la 1.410 litri.

Skoda Scala

Producatorul ceh de automobile a publicat acum si lista de preturi, inclusiv cea aferenta pietei din Romania. La noi in tara, Scala este disponibila momentan cu doua motorizari iar clientii pot alege unul dintre cele doua nivele de echipare: Ambition si Style.

Skoda Scala

Intrarea in gama se face cu Scala Ambition 1.0 TSI, motor pe benzina care livreaza 115 cai putere si 200 Nm cuplu. Resursele sunt gestionate de o cutie manuala cu sase trepte iar pretul porneste de la 15.415 euro. Un Golf asemanator costa cel putin 16.641 de euro, iar un Focus nu scade sub 18.250 de euro.

Skoda Scala

Echiparea de baza include, printre altele, faruri, lumini de zi si lumini de intalnire cu LED, Front Assist, Hill Hold Control, Lane Assist, senzor de ploaie, limitator de viteza, aer conditionat manual, geamuri electrice fata, ceasuri cu afisaj digital Maxi-DOT, senzori de parcare spate, jante de 16 inch sau display central de 6.5 inch cu functie tactila.

Skoda Scala

Celalalt propulsor din ofera noii Skoda Scala este cel diesel de 1.6 litri TDI, care livreaza 115 CP si 250 Nm cuplu. Spre deosebire de unitatea pe benzina, acesta poate fi comandat atat alaturi de o transmisie manuala cu sase trepte cat si de una automata DSG cu sapte rapoarte.

Skoda Scala

Varful de gama Scala Style 1.6 TDI cu cutie DSG costa cel putin 21.276 de euro pe piata din Romania. Pe langa cele oferite de nivelul de echipare Ambition, Style pluseaza cu sistem automat de climatizare, buton pentru pornirea motorului, scaune fata incalzite, cruise control, stopuri cu LED, geamuri electrice fata/spate sau display central de 8 inch.

Skoda Scala

Skoda le ofera clientilor din Romania si cateva pachete optionale, inclusiv Dynamic (440 de euro), Leather (800 de euro), Sport Chassis Control sau farurile full-LED (750 de euro).

Skoda Scala

Skoda Scala

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Skoda Scala
mai multe